Δευτέρα, 5 Αυγ.
28oC Αθήνα

Δείτε απόψε στα «Μυστικά» και στη «Ζωή»

Υψηλές πτήσεις και χθες για τις καθημερινές σειρές του MEGA.

Συγκεκριμένα τα «Μυστικά της Εδέμ» σημείωσαν 39,3 στο γενικό σύνολο και 37,3 στο δυναμικό κοινό.
Στο αποψινό επεισόδιο η Εύα ζητάει από το Λουκά να μεσολαβήσει και να ζητήσει από τον Παναγιώτη να τους βοηθήσει με το σχέδιό τους να ξεφορτωθούν το Θάνο μια και καλή. Η Αμαλία, μετά την επίσκεψη του Ηλία να δει την εγγονή του, προειδοποιεί τη Δάφνη να είναι διπλά προσεκτική μαζί του, γιατί δεν της φάνηκε πολύ καλά. Ο Πέτρος αποκαλύπτει στην Αντιγόνη ότι ο άγνωστος άντρας που τους πολιορκεί εδώ και καιρό είναι ο Αραβαντινός. Η Αντιγόνη ανησυχεί για το Στέφανο αλλά αυτός την καθησυχάζει λέγοντάς της ότι ο Αραβαντινός δεν επέστρεψε για να βλάψει εκείνον.

Η Εύα βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό της και αρχίζει να περνάει παραπλανητικά μηνύματα στο Θάνο. Η πληροφορία ότι ο Αραβαντινός ζει, βάζει τη Νταίζη σε σκέψεις ότι αυτός μπορεί να έχει τελικά τα διαμάντια. Ο Νικόλας λαμβάνει κλήση κατηγορουμένου για τη λάθος φαρμακευτική αγωγή που είχε χορηγήσει σε ένα παιδί και ο Λουκάς αναλαμβάνει την υπεράσπισή του. Ο Πέτρος και η Αμαλία αντιλαμβάνονται ότι γίνονται περίεργες αναλήψεις από τον κοινό τραπεζικό τους λογαριασμό.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Σε υψηλές τηλεθεάσεις κινήθηκε και «Η ζωή της άλλης» σημειώνοντας μέσο όρο 40,1 στο γενικό σύνολο και 28,6 στο δυναμικό κοινό.
Στο αποψινό επεισόδιο η Ξένια δεν βρίσκει φιλική υποδοχή στην καινούρια της θέση. Επιπλέον, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει την Κάτια. Η Θάλεια ανακαλύπτει κάτι για το Γιάννη που δεν της αρέσει καθόλου. Ο Φίλιππος πλησιάζει το Χάρη με μια ενδιαφέρουσα πρόταση.

Ο Αλέξης συζητάει με την Ελπίδα για το ταξίδι στο Ναύπλιο. Ο Φάνης ζητάει από την Τόνια να πάει για μερικές μέρες μαζί του στο αγρόκτημα. Η Έλενα νιώθει ανασφάλεια με τη νέα κατάσταση και επικοινωνεί με το Τζώρτζη.
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε