Δευτέρα, 5 Αυγ.
30oC Αθήνα

Δείτε απόψε στα «Μυστικά» και στη «Ζωή»

Δείτε απόψε στα «Μυστικά» και στη «Ζωή»

Στεναχωρημένοι είναι στο MEGA που οι καθημερινές τους σειρές πλησιάζουν προς το τέλος τους αφού καθημερινά σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις.

Χθες τα «Μυστικά της Εδέμ» σημείωσαν μέσο όρο 34,4 στο γενικό σύνολο και 30 στο δυναμικό κοινό ενώ κάθε Δευτέρα δεν θα προβάλλουν τη «Ζωή της άλλης» για να κάνουν… οικονομία στα επεισόδια και να διαρκέσει περισσότερο καιρό.

Τι θα γίνει όμως απόψε στις αγαπημένες σας σειρές;

Στα «Μυστικά της Εδέμ» η Στέλλα παραμένει στο πλευρό της Νταίζης και προσπαθεί να την προετοιμάσει ψυχολογικά για την κηδεία του Χρήστου. H Αμαλία κατηγορεί τη Νόρα και το Λουκά ότι δεν υπερασπίστηκαν τη Μελίτα και την άφησαν να πέσει θύμα πλεκτάνης, σχετικά με τον πυροβολισμό της Εριέττας. Ο Λουκάς και η Νόρα τής ξεκαθαρίζουν πως οι ίδιοι θεωρούν ότι η Μελίτα είναι ένοχη. Η Εριέττα επιστρέφει στο σπίτι και ο Στέφανος την βοηθάει να ξαναβρεί τους καθημερινούς της ρυθμούς.

Στην κηδεία του Χρήστου, η παρέα στέκεται στο πλευρό της Νταίζης. Αυτή που της συμπαραστέκεται ιδιαίτερα είναι η Στέλλα, διότι φοβάται μην προσπαθήσει να κάνει, πάλι, κακό στον εαυτό της. Ο Λουκάς νιώθει ανάμικτα συναισθήματα, όταν προσπαθεί να εξηγήσει τη στάση και το κρυφτό που παίζει ο Αραβαντινός. Εξομολογείται στην Εριέττα ότι πιστεύει πως σύντομα θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις. Η Νταίζη δέχεται μια αναπάντεχη επίσκεψη, η οποία θα αλλάξει την πορεία της ζωής της.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 19:00

Στη «Ζωή της άλλης» η Ντορίτα έχει ενοχλήσεις στο στομάχι και αναβάλλει την εκδρομή με το Φίλιππο. Ο Φάνης και η Ελπίδα πιέζουν την Κάτια να κινηθεί εναντίον της Ξένιας. Η Έλενα ζητάει από το Μάνο και το Φάνη ένα χρηματικό ποσό για να φτιάξει τη ζωή της.

Η Κάτια ζητάει από την Ελπίδα να την βοηθήσει να βρει το παιδί που ήταν συνομήλικό της στο ορφανοτροφείο. Ο Αλέξης προτείνει στη Στέλλα να πείσουν τον πατέρα της να μπει για εγχείρηση, ώστε να προχωρήσουν και αυτοί με το γάμο τους.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε