Site icon NewsIT

Δείτε στα «Μυστικά» και στη «Ζωή»

12.11.2010 | 10:49
Δείτε στα «Μυστικά» και στη «Ζωή»

Τι θα γίνει απόψε 12 Νοεμβρίου στις καθημερινές σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Η Μελίτα βλέπει τυχαία την Εριέττα και το Στέφανο να φιλιούνται και φεύγει πικραμένη. Η Εριέττα δείχνει, με κάθε ευκαιρία, το ενδιαφέρον της για το Στέφανο και αυτό δεν τον αφήνει αδιάφορο. Η Εύα, βλέποντας ότι η παρέα διαλύεται, αποφασίζει να τους μαζέψει όλους στο σπίτι του Νικόλα για μια τελική εξήγηση.
Ο Λευτέρης προθυμοποιείται για μια ακόμη φορά να βοηθήσει και να μιλήσει στον Νικόλα, αλλά η Εύα του λέει ότι αυτό θα είναι χειρότερο. Ο Στέφανος εξηγεί στη Μελίτα ότι εκείνη τον έδιωξε και πρέπει να υποστεί τις συνέπειες. Η Νταίζη λέει στο Μπέλλο ότι αυτός που την μαχαίρωσε είναι ο Στέφανος. Ο Λουκάς πρέπει να μιλήσει με την Αντιγόνη, για τη δικογραφία, και αυτό δεν του είναι ευχάριστο. Η Αμαλία έχει το δικό της σχέδιο για να υπονομεύσει την υπεράσπιση της Αντιγόνης.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Ο Στέφανος συναντιέται με το Χάρη και του δίνει τα στοιχεία του δημοσιογράφου που έκανε την έρευνα. Η Ξένια που τους παρακολουθεί κινείται απειλητικά με το αυτοκίνητο εναντίον τους.
Ο Φάνης και η Λίλιαν πηγαίνουν για φαγητό στο μαγαζί του Χάρη, όπου ανακαλύπτουν ότι δουλεύει η Ελπίδα. Ο Φάνης ζητάει από την Ελπίδα να έρθει την επομένη στο σπίτι του, που είναι τα γενέθλια της Κάτιας.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version