Σάββατο, 27 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Δείτε στα «Μυστικά» και στη «Ζωή»

Τι θα γίνει απόψε 10 Νοεμβρίου στις καθημερινές σειρές

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ο Στέφανος δείχνει τις φωτογραφίες με τη Νταίζη στο Χρήστο. Ο Χρήστος τον παρακαλάει να αναλάβει εκείνος την τιμωρία της και ο Στέφανος τον προειδοποιεί ότι της την χαρίζει για τελευταία φορά. Η απουσία του Λουκά πληγώνει τη Νόρα που βρίσκει στηρίγματα στην Εύα. Η Εριέττα εξομολογείται στην Άννα ότι νιώθει τσιμπημένη με το Στέφανο αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να ξέρει πώς νιώθει και εκείνος.
Ο Χρήστος πάει στη Νταίζη αποφασισμένος για όλα, αλλά η Νταίζη για μια ακόμη φορά κάνει την υπέρβαση και τον αιφνιδιάζει με δραματικό τρόπο. Ο Λουκάς προσπαθεί να προσεγγίσει τη Νόρα, αλλά εκείνη του εξηγεί ότι η σχέση τους βαδίζει προς το τέλος. Η Νταίζη, τραυματισμένη σοβαρά, πηγαίνει στο νοσοκομείο και η Αστυνομία συλλαμβάνει το Στέφανο για τον τραυματισμό της.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η Κάτια ζητά από τη Σοφία να την πάει στο πατρικό της. Η Βάσω προσπαθεί να ειδοποιήσει την Ξένια για τον αρραβώνα του Νικόλα, αλλά εκείνη δεν απαντά στο τηλέφωνο. Ο Χάρης ενθαρρύνει την Ελπίδα να αναζητήσει τους γονείς της.
Ο Σωτήρης διαβεβαιώνει τον Ηλία πως όλα πάνε καλά με την Τόνια. Ο Τζώρτζης και η Ξένια σχεδιάζουν δολοφονική επίθεση κατά της Κάτιας. Ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Ελπίδα πως η μητέρα της δεν ζει πια.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε