Site icon NewsIT

Δείτε στα «Μυστικά» και στη «Ζωή»

05.11.2010 | 14:57
Δείτε στα «Μυστικά» και στη «Ζωή»

Τι θα γίνει απόψε 5 Νοεμβρίου στις καθημερινές σειρές.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Η Νόρα μαθαίνει ότι ο Λουκάς αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Αντιγόνης και αποφασίζει να μην του πει τα νέα. Απογοητευμένη, εμπιστεύεται το μυστικό της στην Εύα και την βάζει να ορκιστεί ότι δεν θα μιλήσει σε κανέναν, ώσπου να δει πού οδηγείται η σχέση της με τον Λουκά. Και η Εύα, όμως, αδυνατεί να πιστέψει πως ο Λουκάς θα υπερασπιστεί τη γυναίκα που πήγε να την σκοτώσει.
Ο Πέτρος ενημερώνει την Αντιγόνη για την απόφασή του. Θέτει, όμως, ως όρο πως αν αθωωθεί, θα κρατήσει το στόμα της κλειστό και θα φύγει για πάντα από την Ελλάδα. Η Νταίζη δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η Αντιγόνη εμπιστεύτηκε την ελευθερία της στα χέρια τού Πέτρου και ζητάει τη βοήθεια του Χρήστου, για να μάθει τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά. Η Εριέττα προειδοποιεί τον Πέτρο να μην επιχειρήσει ύπουλα χτυπήματα στη δίκη, διότι θα του τα ανταποδώσει. Ο Λουκάς ανακοινώνει στην Νόρα ότι θα είναι αντίδικοι!

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Η ‘Ελενα με το Τζώρτζη πλησιάζουν στο να ολοκληρώσουν τον έρωτά τους, αλλά τα πράγματα δεν έρχονται ακριβώς όπως τα περίμεναν. Ο Μιχάλης με τη Βιβή έρχονται πιο κοντά μετά την περιπέτεια της Θάλειας, που την έστειλε στο νοσοκομείο. Ο Γιάννης, πάλι, ανησυχεί για τον ίδιο λόγο και ζητάει από την Ελπίδα να μεσολαβήσει για να μάθουν τι έγινε. Ο Παναγιώτου αποκαλύπτει στο Στέφανο όσα έμαθε σχετικά με την υποτιθέμενη μητέρα της Ελπίδας.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version