Site icon NewsIT

Δείτε στις «Χίλιες και Μία νύχτες» και στην «Πάτυ»

13.09.2010 | 17:37
Δείτε στις «Χίλιες και Μία νύχτες» και στην «Πάτυ»

Τι θα γίνει απόψε 13 Σεπτεμβρίου στις σαπουνόπερες.

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ

Το ξεκαθάρισμα του Ονούρ αφήνει τη Σεχραζάτ μπερδεμένη. Ο Ονούρ και η Νιλουφέρ προσπαθούν να χτίσουν τη σχέση τους ως πατέρας και κόρη. Η Μελέκ νιώθει απογοητευμένη από τη σταθερή και αποφασιστική συμπεριφορά του Μπουράκ. Ο Κερέμ είναι έξαλλος με τον Μπουράκ, που δεν έχει καμία ερωτική διάθεση για τη Σεζέν.
Ο Μπουρχάν και η Ναντιντέ δεν αντέχουν άλλο τη συμπεριφορά της Αχού. Ο Αλί Κεμάλ αγοράζει κρυφά σπίτι στη Φουσούν. Εκείνη είναι χαρούμενη που θα μπορεί πλέον να βλέπει την κόρη της, την Μπουρτσίν. Η Αχού νιώθει παραμελημένη, ενώ προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τον Αλί Κεμάλ.
Η Περιντέ αρνείται να δεχτεί τη Νιλουφέρ στην οικογένειά της και μαλώνει έντονα με τον Ονούρ. Η Σεχραζάτ προσπαθεί να προσεγγίσει τον Ονούρ μέσω της Μπενού. Η ανάμιξη του Κερέμ στην ατυχή κατάσταση που βιώνουν ο Σεμίχ και η Σεζέν, δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Η Σεχραζάτ βάζει τα δυνατά της για να ξανασμίξει με τον Ονούρ.

Η συνέχεια επί της οθόνης του ΑΝΤ1, στις 21:00

PATTY, Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο Ματίας ακούει την Πάτυ να τραγουδά και εντυπωσιασμένος ζητά από την Αντονέλα να μάθει ποια είναι, ενώ οι Ζοζεφίνα, Σολ και Ταμάρα λένε στην Κάρμεν ότι θα ήθελαν την Πάτυ να γίνει μέλος του γκρουπ τους.
Παράλληλα, η Κάρμεν αναστατώνεται όταν η Μπλάνκα της αποκαλύπτει ότι ο Λεάντρο είναι “δικός” της. Ωστόσο, όταν η Αντονέλα και το γκρουπ της ανεβαίνουν στη σκηνή να τραγουδήσουν χωρίς την Πάτυ, εκείνη στενοχωρείται

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA, στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version