Site icon NewsIT

Δεν αφήνουν τον Παπαδάκη να φύγει…

19.06.2013 | 09:05
Δεν αφήνουν τον Παπαδάκη να φύγει…

Έχει παρατηρηθεί ότι τα τελευταία χρόνια με όσα συμβαίνουν στη χώρα μας οι ενημερωτικές εκπομπές όλο και κερδίζουν περισσότερους τηλεθεατές.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που ακόμα και τηλεοπτικά κανάλια που είχαν… ταυτιστεί με το life style, όπως το STAR, πρόκειται να δώσουν έμφαση στην ενημέρωση.

Η «μάχη της ενημέρωσης» ξεκινά από νωρίς το πρωί και αναμφίβολα από τους βασικούς πρωταγωνιστές της είναι ο Γιώργος Παπαδάκης. Ο γνωστός δημοσιογράφος, έχοντας κερδίσει τον τίτλο του «πατριάρχη της πρωινής ενημερωτικής ζώνης» συνεχίζει στο ίδιο πόστο, από την ίδια θέση, σημειώνοντας μάλιστα τις υψηλότερες τηλεθεάσεις και παραμένοντας στην κορυφή της κατάταξης. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που από την ίδια θέση θα βγει και την επόμενη σεζόν, συνεχίζοντας μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 την καθημερινή ενημέρωση.

Όπως φαίνεται όμως, οι υπεύθυνοι του σταθμού δεν… αφήνουν τον Παπαδάκη να φύγει διακοπές, αφού σύμφωνα με τον έως τώρα σχεδιασμό ο γνωστός δημοσιογράφος θα ευχηθεί «καλό καλοκαίρι» στους τηλεθεατές την Παρασκευή 12 Ιουλίου. Κι αυτό βέβαια… αν δεν υπάρξει κάποια αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό, γιατί τότε δεν αποκλείεται ο Παπαδάκης να περάσει το καλοκαίρι του εντός πλατό.

Οι σχέσεις του άλλωστε τόσο με τον Γενικό Διευθυντή του ΑΝΤ1 Στρατή Λιαρέλη, όσο και γενικότερα με την «οικογένεια» του Αμαρουσίου είναι στενές, οπότε αν υπάρξει κάποια σημαντική εξέλιξη, όπως η διενέργεια εθνικών εκλογών, τότε είναι σίγουρο ότι ο Γιώργος Παπαδάκης θα παραμείνει στον τηλεοπτικό αέρα. Το σίγουρο λοιπόν έως τώρα είναι ότι θα συνεχίσει να παρουσιάζει το «Πρωινό ΑΝΤ1» έως την Παρασκευή 12 Ιουλίου με σκοπό τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, την παρουσίαση της εκπομπής να αναλάβουν άλλοι, καθώς τα στελέχη του ΑΝΤ1 έχουν αποφασίσει η πρωινή ενημερωτική εκπομπή τους να συνεχίσει και πάλι όλο το καλοκαίρι. 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version