Site icon NewsIT

Δεν σταμάτησαν να προσφέρουν στους συνανθρώπους τους!

08.09.2014 | 12:34
Δεν σταμάτησαν να προσφέρουν στους συνανθρώπους τους!

Το ότι διανύουμε μία δύσκολη μνημονιακή περίοδο, δεν χρειάζεται να το αναφέρουμε. Αρκετοί μάλιστα είναι αυτοί που αντιμετωπίζουν πρόβλημα ακόμα και για είδη πρώτης ανάγκης, όπως στην καθημερινή τους σίτιση.

Τα τελευταία χρόνια, από τον Δεκέμβριο του 2011, ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, τις Μητροπόλεις της Ελλάδας και με την υποστήριξη super markets όλης της χώρας, έχει ξεκινήσει εκστρατεία με τίτλο «Όλοι μαζί μπορούμε» για τη συλλογή τροφίμων με σκοπό την ενίσχυση των συσσιτίων όλης της χώρας. Όσοι πολίτες μπορούν, προσφέρουν για τους συνανθρώπους τους με αποτέλεσμα έως σήμερα να έχουν συγκεντρωθεί 3.350.500 κιλά τροφίμων.

Χαρακτηριστικό μάλιστα της ευαισθησίας των πολιτών είναι ότι ακόμα και μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες αρκετοί ήταν αυτοί που πρόσφεραν ό,τι μπορούσαν, κόβοντας από δικές τους ανάγκες, αφού μέσα στον Ιούλιο και τον Αύγουστο δόθηκαν 58.200 κιλά τροφίμων!

Η εκστρατεία «Όλοι μαζί μπορούμε» συνεχίζεται και όσοι θέλουν να προσφέρουν θα αφήνουν ό,τι μπορούν στις ειδικά διαμορφωμένες γωνιές των super markets για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version