Media

Δέσποινα Μοιραράκη: Έχω ζήσει μεγάλους έρωτες στην Ανατολή

«Είμαι πολύ φιλελεύθερο άτομο. Αν νιώσω ότι το αρσενικό με καταδυναστεύει, δεν μπορώ» είπε

«Όταν ένας Πέρσης με κοιτούσε στα μάτια κι ήταν σαν τον Αλέν Ντελόν, με μάγεψε κι ίσως τον μάγεψα κι εγώ» ανέφερε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Η Δέσποινα Μοιραράκη καλεσμένη της Αθηναΐδας Νέγκα στο “Καλύτερα Αργά” μίλησε για τους μεγάλους έρωτες που έχει ζήσει στην Ανατολή.

«Έχω ζήσει μεγάλους έρωτες στην Ανατολή. Κατά την περίοδο που ήμουν με τον δεύτερο άντρα μου, δεν έλεγα πολλά. Είχε σχέση με τη δουλειά μας. Την περίοδο εκείνη δεν περνούσα απαρατήρητη. Ήταν πολύ αξιοπερίεργο μία κοπέλα να είναι επιχειρηματίας σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο» είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

«Δεν μου έδινε κανείς σημασία κι όταν ένας Πέρσης με κοιτούσε στα μάτια κι ήταν σαν τον Αλέν Ντελόν, με μάγεψε κι ίσως τον μάγεψα κι εγώ.

 

Είμαι πολύ φιλελεύθερο άτομο. Αν νιώσω ότι το αρσενικό με καταδυναστεύει, δεν μπορώ» πρόσθεσε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
The 2Night: Αλέκα Κανελλίδου, Γιάννης Γιαννουσάκης και Νίκος Κοσώνας καλεσμένοι απόψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Αλέκα Κανελλίδου θυμάται τότε που την πήρε από το χέρι ο πατέρας της για να συναντήσει τον Μίμη Πλέσσα και να τραγουδήσει το «Crazy Girl»
Η Αλέκα Κανελλίδου και ο Γιάννης Γιαννουσάκης με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου