Site icon NewsIT

Δέσποινα Μοιραράκη: «Με είχε καταρρακώσει αυτή η στιγμή στο γύρισμα του “Cash or Trash”»

25.09.2024 | 21:13
Δέσποινα Μοιραράκη: «Με είχε καταρρακώσει αυτή η στιγμή στο γύρισμα του “Cash or Trash”»

«Έχω συγκινηθεί πολύ δυνατά στα γυρίσματα της εκπομπής», ομολογεί η Δέσποινα Μοιραράκη.

Με αφορμή το νέο κύκλο του “Cash or Trash” στο STAR, η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε σήμερα το πρωί (25.09.2024) στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star όπου και μοιράστηκε την πλέον συγκινητική στιγμή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Είμαι καλά, είμαι χαρούμενη για τον τέταρτο κύκλο της εκπομπής μας. Όπως έχω πει επανειλημμένως αλλά τώρα το λέω πιο συνειδητά, είναι το καλύτερο που έχω κάνει στην επαγγελματική μου ζωή.

Κάνω κάτι που μου αρέσει πολύ, μου πηγαίνει και με κρατάει για την προσωπική μου ζωή σε μία ωραία κατάσταση», εξομολογήθηκε αρχικά, η παρουσιάστρια του παιχνιδιού στο STAR.

«Φέτος μας περιμένουν δύο νέα πράγματα. Το ένα είναι ότι εμπλουτίζεται η ομάδα με τρεις νέους αγοραστές και τα αντικείμενά μας είναι πολύ υψηλής αξίας. Στην αρχή είχα την τιμή να παρουσιάσω και μία μεγάλη σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Δεν θα αποκαλύψω ακόμα το όνομά της», αποκάλυψε.

«Έχω συγκινηθεί πολύ δυνατά, όταν χωρίς να το γνωρίζω ήρθαν κάποιοι συνάδελφοι του άνδρα μου από το Πολεμικό Ναυτικό. Το να τους βλέπεις ξαφνικά απέναντί σου και να σου μιλάνε για όλο αυτό… με είχε καταρρακώσει.

Αυτή η εκπομπή είναι κάτι το μοναδικό. Δεν σχολιάζει την επικαιρότητα, είτε την πολιτική, είτε την showbiz. Σε βάζει σε ένα άλλο κλίμα και υπάρχει μία απρόβλεπτη κατάσταση. Όλα αυτά είναι η μεγάλη επιτυχία του “Cash or Trash”» πρόσθεσε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version