Site icon NewsIT

Δέχτηκαν να τους… αποπλανήσουν!

03.08.2017 | 14:58
Δέχτηκαν να τους… αποπλανήσουν!

Μπορεί να ποντάρει στο «Nomads» αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΑΝΤ1 δεν συνεχίζει να επενδύει και στην εγχώρια παραγωγή μυθοπλασίας.

Έτσι λοιπόν, στο ξεκίνημα της σεζόν το κανάλι του Αμαρουσίου θα βγάλει στον αέρα καθημερινά πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεών του τη σειρά «Παρθένα Ζωή», ενώ στο prime time του, μετά το ριάλιτι επιβίωσης θα προβάλλει δύο επεισόδια τη βδομάδα των σειρών «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» και «4 Χ 4». Και ενώ για τα «Παλικάρια» δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί το βασικό καστ, πριν από λίγο «έκλεισαν» οι άντρες ηθοποιοί που θα είναι το… αντικείμενο του στοιχήματος.

Τι εννοώ; Η ιστορία της σειράς «4 Χ 4» που υπογράφει ο Δημήτρης Αρβανίτης επικεντρώνεται σε τέσσερις γυναίκες που ήταν συμμαθήτριες και συναντιούνται μετά από χρόνια, όπου αποφασίζουν να βάλουν ένα… στοίχημα ώστε να αποδείξουν αν είναι ικανές στο… ξελόγιασμα, αλλά και βεβαίως να διαπιστώσουν αν οι σύντροφοί τους είναι πιστοί! Έτσι αναλαμβάνουν να… την πέσει η μία στο σύντροφο της άλλης. Όπως είναι γνωστό τις τέσσερις γυναίκες θα ενσαρκώσουν οι Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Θωμαΐς Ανδρούτσου, Κατερίνα Μισιχρόνη και Νίκη Γρανά! Ποιοι θα είναι όμως οι άντρες που θα προσπαθήσουν να αποπλανήσουν; Αν κι έχουν γραφτεί αρκετά ονόματα αυτοί που θα… πέσουν στα δίχτυα τους σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου είναι οι Πέτρος Λαγούτης, Κωνσταντίνος Λάγκος και Ορέστης Τζιόβας, ενώ απομένει να οριστικοποιηθεί η συμφωνία και με έναν ακόμα γνωστό ηθοποιό ώστε να «κλείσει» κι η αντρική βασική τετράδα.

Βέβαια, αξίζει να αναφέρω ότι στη σειρά θα απολαύσουμε και την Κάτια Δανδουλάκη που θα έχει έναν ρόλο έκπληξη, αλλά και αρκετούς ακόμα γνωστούς ηθοποιούς όπως τον Μιχάλη Μητρούση και τη Μαίρη Γεωργιάδου. Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι το σενάριο της σειράς του Δημήτρη Αρβανίτη έχουν αναλάβει η Ρένα Ρίγγα και η Μυρτώ Αρβανίτη και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τέλος Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου ώστε μέσα στον Οκτώβριο να βγει στον αέρα…!

Tags:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version