Πέμπτη, 4 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Δήμητρα Λημνιού: Όταν είπα «πάω Αθήνα να γίνω ηθοποιός» είχαμε δράματα

Δήμητρα Λημνιού: Όταν είπα «πάω Αθήνα να γίνω ηθοποιός» είχαμε δράματα

«Ανακοίνωσα ότι τα παρατάω όλα για να γίνω ηθοποιός και είχαμε δράματα στο σπίτι», αποκάλυψε η Δήμητρα Λημνιού. Η εντυπωσιακή ηθοποιός που έπαιξε φέτος στην «Παραλία» της ΕΡΤ, βρέθηκε στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Πήγα στη Νομική για το χατίρι των γονιών μου, η γνωστή ελληνική νοοτροπία στην οποία υπέκυψα και ‘γω στην αρχή», παραδέχθηκε η νεαρή ηθοποιός Δήμητρα Λημνιού στη συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show».

Πιο συγκεκριμένα, η Δήμητρα Λημνιού εξομολογήθηκε στον παρουσιαστή πως «είμαι πατριωτάκι από τον Βορρά, από το Άδενδρο Θεσσαλονίκης. Η Δήμητρα εκεί μεγαλώνει, περνάει όλα τα παιδικά της χρόνια εκεί και φεύγει πια για τη Θεσσαλονίκη όταν περνάει στη νομική σχολή».

«Ξέρεις, εμένα μ’ αρέσουν αυτές οι ιστορίες. Πώς η ιστορία μιας γυναίκας που πήγε για δικηγόρος ή για εισαγγελέας ή για πρόεδρος, δεν ξέρω αν ήθελες να ασχοληθείς με κάτι άλλο, καταλήγει να κάνει το επάγγελμα της ηθοποιού», υπογράμμισε τότε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, για να τοποθετηθεί η καλεσμένη του, με χαμόγελο, ως εξής:

«Ναι, βέβαια για τίποτα απ’ όλα δεν πήγα στη νομική. Πήγα για το χατίρι των γονιών μου, η γνωστή ελληνική νοοτροπία στην οποία υπέκυψα και ‘γω στην αρχή».

«Μετά πηγαίνοντας στη σχολή, λέω ”εντάξει, τελειώσαμε τη σχολή αλλά τώρα τι; Αυτό θα κάνουμε;”. Όχι, κάνω λοιπόν μια στροφή. Έκανα την άσκηση μου και ταυτόχρονα σπούδαζα στη σχολή της υποκριτικής».

«Με υπογλώσσια στον μπαμπά! Το είπα, δεν τα κρατάω κιόλας, δεν τα κρύβω. Όχι, το είπα, το ανακοίνωσα. Μάλιστα ανακοίνωσα πως «τα παρατάω όλα, φεύγω, πάω Αθήνα να γίνω ηθοποιός» και μετά είχαμε κάποια δράματα στο σπίτι. Τα γνωστά αλλά εντάξει, ναι», κατέληξε η Δήμητρα Λημνιού.

Media Τελευταίες ειδήσεις