Media

Δήμητρα Παπαδήμα: Αντισυμβατική αλλά και πολύ συμβατική η σχέση με τον Μποσταντζόγλου

“Του δίνω χαρά και τον φροντίζω» υπογραμμίζει η Δήμητρα Παπαδήμα.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Δήμητρα παπαδήμα στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον” το μεσημέρι της Πέμπτης όπου και αναφέρθηκε στην μακρόχρονη σχέση με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου και την καθημερινότητα.

«Με έχουν μάθει να είμαι επικριτική με τον εαυτό μου. Ο Γιάννης ο φίλος σου. Κι η κόρη μου μού κάνει έλα στην πραγματικότητα κι ο Γιάννης είμαστε μια χαρά κι όλα είναι πολύ καλά.

Μου χορεύει Λίμνη των Κύκνων. Είναι τέλειο. Θα στον στείλω φωτογραφία. Με ξύπνησε το πρωί και του λέω άσε με, δεν έχω κέφι και μου έκανε την Λίμνη των Κύκνων.

Τώρα που μεγαλώσαμε πιο πολύ. Του δίνω κι εγώ χαρά και τον φροντίζω» ανέφερε η Δήμητρα Παπαδήμα.

«Ήταν αντισυμβατική η σχέση αλλά και πολύ συμβατική. Είμαι η κλασική μάνα και σύζυγος. Πριν έρθω μαγείρευα μελιτζάνες, υγιεινά και του Γιάννη δεν του αρέσουν.

Ταυτόχρονα ήμουν να ετοιμαστώ και να βαφτώ. Είμαι τόσο κλασική που εκνευρίζομαι. Τόσο που θέλω να ξεκόψω.

Ο Γιάννης ναι μεν είναι τρία πουλάκια κάθονται, αλλά όταν είναι εκεί ξέρεις ότι έχεις το στήριγμα» είπε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Ο Φώτης Σεργολόπουλος απειλεί με μήνυση τον Αντώνη Πρέκα
«Καταδικάζω απερίφραστα τη διασπορά ατεκμηρίωτων και συκοφαντικών υπαινιγμών εις βάρος μου και επιφυλάσσομαι για την άρση της προσβολής, την αποκατάσταση της αλήθειας και την ικανοποίηση της ηθικής μου βλάβης», γράφει ο Φώτης Σεργουλόπουλος
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος