Τετάρτη, 18 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Δημήτρης Καμπουράκης: Γύρισα στην τηλεόραση και για οικονομικούς λόγους, δεν έχω καταλάβει πού τρώω τα λεφτά μου

Δημήτρης Καμπουράκης: Γύρισα στην τηλεόραση και για οικονομικούς λόγους, δεν έχω καταλάβει πού τρώω τα λεφτά μου

Ο Δημήτρης Καμπουράκης μίλησε για την επιστροφή του στην τηλεόραση, το επάγγελμα του δημοσιογράφου και τα οικονομικά του.

Λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από το OPEN, ο Δημήτρης Καμπουράκης επέστρεψε στην τηλεόραση για το Action 24. Ο έμπειρος δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι πίσω από την απόφαση που πήρε, κρύβονταν και οικονομικοί λόγοι. Αποκάλυψε ότι δεν ανήκει στην κατηγορία εκείνον που κάνουν αποταμιεύσεις, με αποτέλεσμα τα χρήματα που συγκεντρώνει, να εξαντλούνται.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης παραχώρησε μια σπάνια συνέντευξη στην Τίνα Μεσσαροπούλου και μίλησε για όλους και για όλα. Η δημοσιογράφος τον ρώτησε αρχικά γιατί δεν δίνει συνεντεύξεις με εκείνον να απαντά: «Δεν βλέπω να έχω κανένα ενδιαφέρον».

«Πίστευα ότι δεν θα ξαναγυρίσω στην τηλεόραση αλλά η πρόταση που δέχτηκα ήταν δελεαστική», σημείωσε για την επιστροφή του στην τηλεόραση. Λίγο μετά ο Δημήτρης Καμπουράκης είπε: «Γύρισα στην τηλεόραση και για οικονομικούς λόγους αλλιώς δεν θα ξαναγύριζα. Είχα σοβαρό θέμα γι΄αυτό έφυγα από το OPEN».

«Φιλίες δεν έκανα στην τηλεόραση. Η τηλεοπτική πιάτσα είναι τοξική πιάτσα. Θα συμβούλευα κάποιον που ασχολείται με την τηλεόραση να βρει φίλους που είναι απέξω. Θα απογοητευτεί πολύ».

Όσο για την οικονομική του κατάσταση είπε: «Δεν έχει σημασία τι βγάζεις αλλά τι τρως. Δεν κάνω αποταμιεύσεις αλλά τα βγάζω μια χαρά. Δεν μπορώ, τα τρώω. Δεν έχω καταλάβει πού τρώω τα λεφτά μου. Κέρναγα όλο τον χρόνο. Έχω και μια συλλογή από χαρτοκόποτες»

Media Τελευταίες ειδήσεις