Κυριακή, 25 Αυγ.
33oC Αθήνα

Δημήτρης Στρέπκος: Αγαπώ τη Μαντόνα, τη λέω θεία πολλές φορές

Δημήτρης Στρέπκος: Αγαπώ τη Μαντόνα, τη λέω θεία πολλές φορές

«Είμαι ανοιχτός στον έρωτα, θέλω να με εμπνεύσει ο άλλος, να πάθω σοκ», λέει ο Δημήτρης Στρέπκος.

Για την αγάπη που έχει στη Μαντόνα μίλησε ο Δημήτρης Στρέπκος, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Espresso και τον Ηλία Μαραβέγια. Ο γνωστός σχεδιαστής, μάλιστα, αποκάλυψε πως πολλές φορές την αποκαλεί θεία!

Εχεις ζήσει μεγάλους έρωτες;

Ναι, έχω ερωτευτεί δυνατά στη ζωή μου. Τώρα είμαι μόνος μου, βέβαια, αλλά είμαι ανοιχτός στον έρωτα. Για μένα όλα είναι ενέργεια, οπότε για να ερωτευτώ κάποιον θα κοιτάξω αυτό.

Θέλω να με εμπνεύσει ο άλλος, να πάθω σοκ! Δεν είναι ούτε τα λεφτά ούτε η εξωτερική εμφάνιση, είναι να μου βγάλει αυτό το «ουάου». Μου έχει συμβεί δυο φορές αυτό. Οσο μεγαλώνεις όμως είναι και πιο δύσκολο.

Για ποιον διεθνή σταρ θα ήθελες να φτιάξεις ρούχο;

Για τη Μαντόνα, βέβαια. Την αγαπώ. Είναι έμπνευση για μένα, γιατί είναι δουλευταρού. Την ακούω συνέχεια, έχω δει και πολλές φορές συναυλίες της live.

Με ενδιαφέρει πολύ η περσόνα της. Στα social τα μόνα στόρι που κοιτάζω της Μαντόνα. Μάλιστα τη λέω θεία πολλές φορές. Λέω: για να μπω στα στόρι της να δω τι κάνουν η θεία και τ’ ανίψια… (γέλια)

Λείπει κάτι από τη ζωή σου αυτή τη στιγμή;

Θα ήταν λίγο αχάριστο να πω ότι μου λείπει κάτι. Νιώθω πλήρης. Αυτό που θέλω είναι να είμαι υγιής και δημιουργικός. Δεν με αφορούν ούτε τα λεφτά ούτε οι γκλαμουριές, αλλά να μεγαλώνω με υγεία και να προσφέρω.

Media Τελευταίες ειδήσεις