Site icon NewsIT

Έλενα Κώνστα: «Κακία δεν κρατάω σε κανέναν, απλώς ξέρω με ποιους δεν θέλω να ξανασυνεργαστώ»

20.07.2024 | 18:03
Έλενα Κώνστα: «Κακία δεν κρατάω σε κανέναν, απλώς ξέρω με ποιους δεν θέλω να ξανασυνεργαστώ»

«Σίγουρα έχουν υπάρξει έντονες στιγμές, που μπορεί να έκλαψα, να στεναχωρήθηκα, να μην ήξερα να μπορούσα να πάω την επόμενη μέρα στη δουλειά αλλά εν τέλει όλα ξεπερνιούνται» εξομολογήθηκε η Έλενα Κώνστα.

Η Έλενα Κώνστα έδωσε συνέντευξη στη Secret των Παραπολιτικών και στη Σάσα Σταμάτη και μίλησε για τις συνεργασίες της στον χώρο των media κι αν έχει δεχθεί ποτέ κάποιου είδους κακοποιητική συμπεριφορά.

«Δεν έχω δεχτεί bullying ή σεξουαλική παρενόχληση σε κανέναν από τους χώρους που εργάζομαι. Ευτυχώς, είμαι πολύ τυχερή σε αυτό το κομμάτι. Σίγουρα έχουν υπάρξει έντονες στιγμές, που μπορεί να έκλαψα, να στεναχωρήθηκα, να μην ήξερα να μπορούσα να πάω την επόμενη μέρα στη δουλειά αλλά εν τέλει όλα ξεπερνιούνται», δηλώνει η Έλενα Κώνστα.

«Θέλει λίγο γερό στομάχι. Κακία δεν κρατάω σε κανέναν, απλώς ξέρω με ποιους δεν θέλω να ξανασυνεργαστώ», τονίζει χαρακτηριστικά.

«Φυσικά είχα δύσκολες στιγμές, που με λύγισαν σε προσωπικό επίπεδο, όπως ο χαμός δικών μου συγγενικών προσώπων. Αν αναφέρεσαι στη δουλειά, η χρονιά του Covid με έφτασε στο μηδέν, έγινα μία Έλενα διαφορετική, με πολλή θλίψη. Χωρίς να ξέρω πώς και πότε θα βγούμε από όλο αυτό, ένιωθα ανασφάλεια, ασφυκτικά μπορώ να πω», εξομολογείται στη συνέχεια η Έλενα Κώνστα.

«Όμως, εκ των υστέρων βλέπω πως και αυτή η χρονιά ήταν πάρα πολύ σημαντική, γιατί γνώρισα ανθρώπους που τώρα δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτούς κι έφτασα στο σημείο όπου είμαι τώρα. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Αν κάποιος τότε μου έλεγε ότι 3 χρόνια μετά θα ήμουν «εδώ» και θα είχα «αυτά», πραγματικά δεν θα τον πίστευα», καταλήγει η Έλενα Κώνστα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version