Σάββατο, 28 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Έλενα Χριστοπούλου: Η αγάπη μένει πάντα στην καρδιά και εγώ θα μείνω εκεί

Έλενα Χριστοπούλου: Η αγάπη μένει πάντα στην καρδιά και εγώ θα μείνω εκεί

Οι αινιγματικές δηλώσεις on camera από την Έλενα Χριστοπούλου για το επαγγελματικό “διαζύγιο” με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Τόσο στο πολυσυζητημένο επαγγελματικό της διαζύγιο με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, έμμεσα, όσο και στο νέο κύκλο του My Style Rocks αναφέρθηκε η Έλενα Χριστοπούλου στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και τον δημοσιογράφο Σπύρος Ραφαήλ Κεραμίδας, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον Alpha. 

“Με το My Style Rocks γυρνάω σε ένα κανάλι που αγαπώ πολύ και στους ανθρώπους του. Σε μια εκπομπή που είναι πολύ κομμάτι της καθημερινότητας μου γιατί η μόδα είναι κομμάτι της καθημερινότητας μου” δήλωσε, αρχικά, η γοητευτική κριτής του ριάλιτι.

Στη συνέχεια, ωστόσο, ο ρεπόρτερ της εκπομπής έκανε την εξής ερώτηση. “Τι είναι αυτό που μπορεί να διαταράξει μια σχέση, να την διακόψει και να κλείσει εντελώς ένα κεφάλαιο στη ζωή ενός ανθρώπου; Είτε αυτό αφορά έναν κύκλο οικογενειακό είτε φιλικό είτε επαγγελματικό”.

 

“Οι σχέσεις δεν νομίζω ότι σταματάνε ποτέ, υπάρχουν πάντα στην καρδιά και στην ψυχή μας. Δεν σταματάει τίποτα, ποτέ. Η αγάπη μένει πάντα στην καρδιά, όπως και η κάθε σκέψη. Και γω θα μείνω εκεί” αποκρίθηκε τότε, με χαμόγελο, η Έλενα Χριστοπούλου.

Media Τελευταίες ειδήσεις