Πέμπτη, 12 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Ελένη Γερασιμίδου: Απάντησε για το μήνυμα «η γιαγιά με τη δεξιά τσέπη» που της έστειλαν

Ελένη Γερασιμίδου: Απάντησε για το μήνυμα «η γιαγιά με τη δεξιά τσέπη» που της έστειλαν

Η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για ένα μήνυμα στο διαδίκτυο που την ενόχλησε. Ο αποστολέας την χαρακτήριζες «γιαγιά με δεξιά τσέπη».

Η Ελένη Γερασιμίδου για όλους και για όλα. Για τις πολιτικές εξελίξεις του τελευταίου διαστήματος, τον Στέφανο Κασσελάκη, τις δυσκολίες στη δουλειά και για το μήνυμα που την ενόχλησε. Η δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε γεμάτη από τη ζωή της. Ετοιμάζεται να κλείσει τα 75 της χρόνια και συνεχίζει να έχει την ίδια όρεξη που είχε και παλιότερα.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Γεγονότα 2.0» στο AtticaTV βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (11/9) η Ελένη Γερασιμίδου. Τη γνωστή ηθοποιό υποδέχθηκε στο πλατό ο δημοσιογράφος Γιώργος Μελιγγώνης και μαζί συζήτησαν και για τα σχόλια που διαβάζει η ίδια για τον εαυτό της στο διαδίκτυο.

«Λέγονται διάφορα. Εγώ δεν μπαίνω στα blogs. Τις προάλλες είπα σε μία συνέντευξη ότι δεν μπορώ να παίζω για πολύ καιρό έναν ρόλο και ότι έχω εγκαταλείψει κάποιες δουλειές μετά από 3 χρόνια. Κι έγραψε ένας από κάτω – έτυχε και το είδα: «Εκεί δεν βαρέθηκε, που λένε όλο τα ίδια». Είναι και ανιστόρητος. Κι από κάτω άλλο ένα: «Η γιαγιά με τη δεξιά τσέπη».

Η γιαγιά με το καμένο σπίτι και με τη σύνταξή της ζει, γιατί το Μικρό Θεατράκι ίσα-ίσα το κρατάμε», αναφέρει η Ελένη Γερασιμίδου.

«Δεν κλαίγομαι, είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και με αυτά που κάνω και με τη ζωή που έχω. Θα κλείσω τα 75 τον Δεκέμβρη και αισθάνομαι πάρα πολύ καλά παρ’ όλες τις παθήσεις και προχωράω με αισιοδοξία», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Εγώ δεν ασχολήθηκα καθόλου με τον Κασσελάκη, γιατί δεν είναι στον δικό μου κόσμο, και δεν θα ασχοληθώ και τώρα. Θα έπληττα θανάσιμα (αν ήμουν στον ΣΥΡΙΖΑ), γιατί όταν δεν υπάρχει διέξοδος, πνίγεσαι. Δεν είναι κάτι δημιουργικό αυτό, ας το καταλάβουν μόνοι τους», σχολίασε η Ελένη Γερασιμίδου απαντώντας σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου.

Media Τελευταίες ειδήσεις