Site icon NewsIT

Ελένη Γερασιμίδου: Ολοκλήρωσα την τρίτη σεζόν και έφυγα, κουράστηκα να κάνω το ίδιο πράγμα

12.09.2024 | 08:02
Ελένη Γερασιμίδου: Ολοκλήρωσα την τρίτη σεζόν και έφυγα, κουράστηκα να κάνω το ίδιο πράγμα

“Απλά έφευγα από μόνη μου όταν κάποια στιγμή ήταν πολλά τα χρόνια που συνεχίζονταν” δηλώνει η Ελένη Γερασιμίδου.

Τόσο στην αποχώρηση από την θρυλική πια σειρά “Εμείς κι Εμείς” όσο και στο ενδεχόμενο ενός remake αυτής αναφέρθηκε, ανάμεσα σε άλλα, η Ελένη Γερασιμίδου στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου.

H δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε πως “απλά έφευγα από μόνη μου όταν κάποια στιγμή ήταν πολλά τα χρόνια που συνεχίζονταν και ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό.

Και καταλαβαίνω πολύ καλά εκείνους τους ηθοποιούς που μπορεί από μόνοι τους μετά από χρόνια να φεύγουν από μια σειρά. Ο ηθοποιός θέλει να κάνει κάτι καινούργιο.

Από το Εμείς και Εμείς, για παράδειγμα, ολοκλήρωσα και την τρίτη σεζόν και έφυγα, γιατί κουράστηκα να κάνω το ίδιο πράγμα. Το ίδιο έκανα και στη σειρά Κάτω από την Ακρόπολη”.

“Πράγματι, ακόμη και 3 ετών παιδιά την παρακολουθούν. Πέρασα καταπληκτικά, ήταν μια πολύ ωραία σειρά. Με τους συναδέλφους στο «Εμείς και εμείς» γίναμε μια οικογένεια, ερχόντουσαν σπίτι μου ή βγαίναμε έξω. Ήμασταν σαν αδέλφια.

Τι νόημα θα είχε τώρα να γίνει remake το «Εμείς και εμείς»; Έχουν υπάρξει και απώλειες, εγώ πια είμαι μια γηραιά κυρία, τι να κάνουμε…

Δεν θα ήταν το ίδιο. Θα έπρεπε να το γυρίσουμε σε γηροκομείο. Εντάξει δεν είναι όλοι στη δική μου ηλικία, αλλά πάνω- κάτω” συμπληρώνει, επίσης, η Ελένη Γερασιμίδου σε αυτή τη νέα της συνέντευξη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version