Παρασκευή, 5 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ελένη Μενεγάκη: Ευχαριστώ χίλιες φορές, στο τέλος μένει μόνο η αγάπη και η εκτίμηση

Ελένη Μενεγάκη: Ευχαριστώ χίλιες φορές, στο τέλος μένει μόνο η αγάπη και η εκτίμηση

«Για όλες τις στιγμές, για όλες τις ώρες που περάσαμε μαζί, για τις αναμνήσεις» ευχαριστεί η Ελένη Μενεγάκη.

Λίγες ώρες μετά την τηλεοπτική της αυλαία στον αέρα του Μεγάλου Καναλιού, το μεσημέρι της Παρασκευής (05.07.2024), η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να εκφράσει το δικό της «αντίο» στους συνεργάτες και τους τηλεθεατές με μια τρυφερή ανάρτηση στα social media.

Έτσι, η δημοφιλής παρουσιάστρια ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο instagram, ένα φωτογραφικό άλμπουμ με πολλά στιγμιότυπα από την τελευταία της εκπομπής, όπου και ποζάρει πλάι σε όλους τους συνεργάτες της, επισημαίνοντας τα εξής στη λεζάντα του:

«Ευχαριστώ χίλιες φορές για όλες τις στιγμές, για όλες τις ώρες που περάσαμε μαζί, για τις αναμνήσεις και γιατί στο τέλος μένει μόνο η αγάπη και η εκτίμηση».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

«Υ.Γ. Έβγαλα σήμερα τόσες φωτογραφίες με όλους τους δημοσιογράφους, τους τεχνικούς, τους οπερατέρ, όλους εκείνους που βρισκόμασταν καθημερνά σε αυτό το studio αλλά δεν έχω καμία γιατί τις έβγαζαν με το κινητό τους! Έχω μόνο αυτές που ανεβάζω τώρα! Ανυπομονώ να τις δω στα δικά σας προφίλ» καταλήγει η Ελένη Μενεγάκη στη νέα ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Media Τελευταίες ειδήσεις