Πέμπτη, 4 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Ελένη Μενεγάκη για το παράπονο του Αρναούτογλου: «Η μισή Ελλάδα ήρθε εγώ είμαι το θέμα ρε Γρηγόρη;»

Ελένη Μενεγάκη για το παράπονο του Αρναούτογλου: «Η μισή Ελλάδα ήρθε εγώ είμαι το θέμα ρε Γρηγόρη;»
Φωτογραφία Αρχείου

Με χιουμοριστική διάθεση απάντησε η Ελένη Μενεγάκη στα «παράπονα» του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Σήμερα (04.07.2024) με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στον Άρη Καβατζίκη, σχολιάστηκε η επιθυμία του παρουσιαστή να βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή του «The 2Night Show» η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης, Ελένη Μενεγάκη. Η ίδια απάντησε στον «διακαή πόθο» του παρουσιαστή με τον δικό της τρόπο.

«Πριν από λίγες μέρες έλεγα καλά πράγματα για εκείνον. Λέω τόσα καλά πράγματα γι’ αυτόν και αυτός ο άτιμος έχει κολλήσει γιατί δεν πάω καλεσμένη. Έλεος, έχει έρθει όλη η Ελλάδα ρε Γρηγόρη, εγώ είμαι το θέμα; Ρε Γρηγόρη…

Δεν μπορώ να το πιστέψω δηλαδή! Ρε Γρηγόρη… ρε Γρηγόρη… Αυτό είναι πιο σημαντικό; Πες ότι είχα έρθει πέντε φορές κι έφευγα και έλεγα κάθε φορά “άντε με αυτόν…”. Λέω παντού τα καλύτερα γιατί τα πιστεύω. Σε ξέρω από το Tv Μακεδονία. Μη γκρινιάζεις ρε Γρηγόρη, και όχι τίποτα άλλο είναι και ο γιος μου Τοξότης με ωροσκόπο Δίδυμο, λες να βγει γκρινιάρης; Δεν ξέρω και δεν μου αρέσει η γκρίνια», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε: «Όλα αυτά τα χρόνια που είμαι στην τηλεόραση, ειδικά την εποχή που έβγαζα τραγουδιστές… Αν θεωρεί κανείς ότι επειδή είναι φίλοι του κάποιοι άνθρωποι, τους έχεις στο τσεπάκι σου και να λες “πες του να έρθει”. Δεν το έχω πει για κανένα και πάντα έλεγα να μην πιέζουν γιατί αν έρθουν και δεν έχουν κέφι, τι να το κάνω;

Εγώ έχω πάρει πάρα πολλά όχι στην καριέρα μου από στιγμές που μπορεί να ήθελα κάποιον τραγουδιστή π.χ. Την εποχή που έβγαζα τραγουδιστές κάθε μέρα, ποτέ δεν πίεσα, ποτέ δεν πήρα κάποια δισκογραφική. Και μπορεί με αυτούς τους ανθρώπους να βγαίναμε το βράδυ…».

Καταλήγοντας η Ελένη Μενεγάκη τόνισε: «Ο καθένας πρέπει να το κάνει έτσι όπως θεωρεί εκείνος σωστό για τον εαυτό του και το αποδέχομαι. Δεν παύουμε να εκτιμάμε ο ένας τον άλλον επειδή δεν παίρνουμε ο ένας τη δουλειά του άλλου. Δεν θέλω να μείνουμε σε αυτό, ούτε να δημιουργηθεί θέμα γιατί δεν υπάρχει.

Τον αγαπώ και τον βλέπω και τον ευχαριστιέμαι. Μακάρι να είναι άλλα 25 χρόνια στην τηλεόραση, αρκεί να κάνει αυτά που του αρέσουν και του ταιριάζουν».

Media Τελευταίες ειδήσεις