Κυριακή, 30 Ιουν.
32oC Αθήνα

Ελένη Μενεγάκη για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού: «Τι ζήσαμε, έκλαιγα μαζί με την οικογένεια μου»

Ελένη Μενεγάκη για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού: «Τι ζήσαμε, έκλαιγα μαζί με την οικογένεια μου»

Συγκινητικές στιγμές έζησαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού χτες (29.05.2024) μετά την κατάκτηση του Conference League, ενώ άνθρωποι της ελληνικής showbiz όπως η Ελένη Μενεγάκη, δεν αποτέλεσαν εξαίρεση.

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία το βράδυ της Τετάρτης στην OPAP Arena, όπου επικράτησε 1-0 επί της Φιορεντίνα στον τελικό του UEFA Conference League και έγινε η πρώτη ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα με ευρωπαϊκό τίτλο. Όλη νύχτα πανηγύριζαν οι φίλαθλοι των ερυθρόλευκων ενώ πολλά γνωστά ονόματα της τηλεόρασης και του θεάματος, είτε βρέθηκαν στο γήπεδο είτε υποστήριξαν με τον τρόπο τους την αγαπημένη τους ομάδα. Η Ελένη Μενεγάκη εξέφρασε σήμερα Πέμπτη, στην εκπομπή της, τη συγκίνηση που έζησε μετά τον αγώνα.

«Τι στιγμές ζήσαμε Χριστέ μου. Πόσα ελληνικά σπίτια, πόσοι άνθρωποι χάρηκαν, δάκρυσαν, ξαναχάρηκαν, που όσοι είναι Ολυμπιακοί καταλαβαίνουν πολύ καλά αυτά που λέω. Αυτά που μεγαλώνοντας σε ένα κόκκινο σπίτι άκουγα από μικρό παιδί… Πότε, δηλαδή θα ζήσουμε αυτές τις στιγμές… Που όταν μικρή δεν καταλάβαινα. Κάθε νίκη του Ολυμπιακού είναι κάτι πολύ μεγάλο. Κόκκινες καρδιές παντού!

Δεν ξέρω τι να πω. Ζήλεψα αυτούς που ήταν στον Πειραιά χθες και χάρηκα που το Mega μπορούσε να δίνει τον παλμό. Οι εικόνες δεν χρειάζονται λόγια, είναι πολύ δυνατές. Οι εικόνες του κόσμου που κάθισε εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες να ζήσει αυτές τις στιγμές που θα λέει στα παιδιά του. Εύχομαι όλα αυτά να είναι μόνο η αρχή! Αυτά που είπα τα αφιερώνω στην οικογένειά μου που χθες το βράδυ ζούσαν τεράστιες συγκινήσεις. Έκλαιγαν πραγματικά και έκλαιγα κι εγώ με τη χαρά τους περισσότερο», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε και μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κρατώντας ένα κόκκινο κασκόλ και γράφοντας: «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό! Σας ευχαριστούμε για τις μεγάλες συγκινήσεις που ζήσαμε μαζί σας! Θρύλος ΟΛΕ!».

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

Η βασίλισσα της ελληνική τηλεόρασης διάλεξε να φορέσει ένα κατακόκκινο φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, προς τιμήν του χρώματος της αγαπημένης της ομάδας.

Media Τελευταίες ειδήσεις