Παρασκευή, 16 Αυγ.
34oC Αθήνα

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει μαυρισμένη χωρίς ίχνος μακιγιάζ και στέλνει ευχές

Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει μαυρισμένη χωρίς ίχνος μακιγιάζ και στέλνει ευχές
ΦΩΤΟ NDP

Στο πλευρό των αγαπημένων της και αυτό το καλοκαίρι η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε φωτογραφία της στο Instagram, πιο χαλαρή και ανανεωμένη όσο ποτέ.

Μετά το τέλος της καθημερινής της εκπομπής στο MEGA, η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει χρόνο με την οικογένειά της και το χαίρεται, όπως αποκαλύπτει η ίδια η παρουσιάστρια με ανάρτησή της στο Instagram.

Η Ελένη Μενεγάκη ζει ένα από τα ομορφότερα καλοκαίρια της, και φροντίζει να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να στείλει ανήμερα της Παναγίας τις δικές της ευχές σε όλους.

«Χρόνια πολλά» έγραψε λιτά η «ωραία Ελένη» για να ανεβάσει μία selfie φωτογραφία όπου και ποζάρει με χαμόγελο στον φακό δίχως ίχνος μακιγιάζ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους τηλεθεατές, καλή συνέχεια στους αγωνιστές της καθημερινής ζώνης. Εγώ σβήνω το λαμπάκι μου και δεν θα ξαναμπώ, δούλεψα πάρα πολύ σε αυτό το κάθε μέρα, που είναι δύσκολο και κοπιαστικό, αλλά πολύ αγαπησιάρικο. Και μόνο ένα καθημερινό πρόγραμμα μπορεί να σε φέρει σε επαφή πραγματικά με τους τηλεθεατές, να σε φέρει κοντά, να σπάει την οθόνη, να σπάει το γυαλί και να γίνεσαι ένα και ας μην τους βλέπεις κι ας βλέπουν αυτοί από μακριά, αλλά πάντα δίπλα», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων, πριν περίπου ενάμιση μήνα, η Ελένη Μενεγάκη στην αυλαία της τελευταίας της εκπομπής στο Μεγάλο κανάλι.

Media Τελευταίες ειδήσεις