Κυριακή, 15 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Ελένη Ράντου: Ποζάρει με τις τηλεοπτικές κόρες της στα γυρίσματα της σειράς «η Μαρία που έγινε Κάλλας»

Ελένη Ράντου: Ποζάρει με τις τηλεοπτικές κόρες της στα γυρίσματα της σειράς «η Μαρία που έγινε Κάλλας»

Η Ελένη Ράντου συνεχίζει τα γυρίσματα για την σειρά «η Μαρία που έγινε Κάλλας». Θα προβληθεί από την ΕΡΤ και θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο.

Η Ελένη Ράντου δίνει μια γεύση από τα γυρίσματα της σειράς «η Μαρία που έγινε Κάλλας» με μια φωτογραφία που ανέβασε στο facebook. Η νέα σειρά της ΕΡΤ θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο, την δημοφιλή ηθοποιό, η οποία λίγο πριν κλείσει τα 59 της χρόνια, συνεχίζει να παίρνει μέρος σε παραγωγές τηλεοπτικών σταθμών.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η ηθοποιός δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο, όπου ποζάρει με τις τηλεοπτικές της κόρες πάνω σε ένα κάρο. «Και σε κάρο ανεβήκαμε», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της η ηθοποιός.

Η Ελένη Ράντου θα υποδυθεί τη μητέρα της Μαρίας Κάλλας, Λίτσα Καλογεροπούλου. Η βιογραφία της κορυφαίας Ελληνίδας υψίφωνου του 20ου αιώνα θα αποτελείται συνολικά από 10 επεισόδια.

Από το 1994 η Ελένη Ράντου είναι παντρεμένη με τον τραγουδιστή της ροκ και έντεχνης μουσικής Βασίλη Παπακωνσταντίνου και έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη Νικολέτα, που γεννήθηκε το 1996.

Media Τελευταίες ειδήσεις