Τετάρτη, 4 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Ελένη Βουλγαράκη: «Κάνω αυτό που λέει η καρδιά μου και δεν με νοιάζει οτιδήποτε κακοπροαίρετο»

Ελένη Βουλγαράκη: «Κάνω αυτό που λέει η καρδιά μου και δεν με νοιάζει οτιδήποτε κακοπροαίρετο»

«Δεν θεωρώ ότι κάνω κάτι διαφορετικό, κινούμαι φυσιολογικά» εξηγεί η Ελένη Βουλγαράκη.

Στην προσωπική της ζωή και την σχέση με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη αναφέρθηκε η Ελένη Βουλγαράκη, το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν την συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool και η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Μαύρου στον ΣΚΑΪ. 

«Είμαι πολύ καλά. Δεν θεωρώ ότι κάνω κάτι διαφορετικό, κινούμαι φυσιολογικά. Αν κάθομαι και σκέφτομαι αν θα κάνω κάτι για να μην πει κάποιος κάτι, ειδικά για κάτι φυσιολογικό, το έχω χάσει το παιχνίδι», εξομολογήθηκε αρχικά, με χαμόγελο, η νεαρή παρουσιάστρια.

«Κάνω αυτό που λέει η καρδιά μου και δεν με νοιάζει οτιδήποτε κακοπροαίρετο πει ο οποιοδήποτε για την προσωπική μου ζωή. Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν, είμαι πολύ ευτυχισμένη και δεν με αφορά καθόλου να το δείξω και να το μοιραστώ».

«Η Φωτεινή Πετρογιάννη είναι πάρα πολύ καλά. Ήμουν από τους πρώτους ανθρώπους που το είπε, είμαστε πάρα πολύ κοντά. Ελπίζω να πάνε όλα καλά», συμπλήρωσε εν συνεχεία η Ελένη Βουλγαράκη για την εγκυμοσύνη της τηλεοπτικής της συνεργάτιδας στο Πρωινό του ΑΝΤ1. 

Media Τελευταίες ειδήσεις