Παρασκευή, 28 Ιουν.
26oC Αθήνα

Ελεονώρα Μελέτη: Δεν έχω λόγο να πω ψέματα, υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία

Ελεονώρα Μελέτη: Δεν έχω λόγο να πω ψέματα, υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία

«Η πρόταση για τις Ευρωεκλογές μου έγινε 9 Απριλίου» δηλώνει, μεταξύ άλλων, η Ελεονώρα Μελέτη.

Για το πρόωρο τέλος του MEGA Καλημέρα και τον τρόπο που έζησε η ίδια την φετινή τηλεοπτική σεζόν μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη στη Νάνσυ Παραδεισανού και το διαδικτυακό της κανάλι στο Youtube το απόγευμα της Παρασκευής (07.06.2024).

«Στο πρωινό δεν ήταν όπως θα τα ήθελα. Οι άνθρωπος μεταξύ μας μέσα ήμασταν πολύ καλά, κάποιοι που θέλαμε να είμαστε πολύ καλά. Αλλά ήταν μια δύσκολη περίοδος, πολύ απαιτητική. Το πρωινό για μένα είχε τελειώσει από πριν. Ήταν κάτι το οποίο είχα εκφράσει και σαν ανάγκη στον σταθμό πολύ πριν από τα Χριστούγεννα πέρσι, για να σου δώσω να καταλάβεις. Δεν είχε να κάνει ούτε με υποψηφιότητες ούτε με οράματα» εξομολογήθηκε, αρχικά, η γνωστή παρουσιάστρια.

«Πάντα τα ακούω, δεν είναι κάτι καινούργιο. Ευτυχώς βγήκαν όλα τα παιδιά της ομάδας μου και επιβεβαίωσαν την αλήθεια, φαίνεται κιόλας αυτό. Πέρα από το ότι το επιβεβαίωσαν με τα λόγια, το επιβεβαίωσαν και με πράξεις. Ήταν όλοι εκεί στην παρουσίαση του βιβλίου, συναντήθηκα και με κάποιους τώρα στο πλαίσιο της περιοδείας γιατί πήγα και στον τόπο καταγωγής τους. Δεν έχω λόγο να πω ψέματα υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία».

«Όποιος δηλαδή τολμήσει να ισχυριστεί ότι όλο αυτό έγινε εντέχνως θα τα βγάλω προς τα έξω και θα τελειώσει η υπόθεση εκεί.

Η πρόταση για τις Ευρωεκλογές μου έγινε 9 Απριλίου, η εκπομπή ανακοινώθηκε ότι θα ολοκληρωθεί στις 5 Απριλίου» τόνισε ακόμα η Ελεονώρα Μελέτη.

Media Τελευταίες ειδήσεις