Πέμπτη, 22 Αυγ.
30oC Αθήνα

Ελεονώρα Μελέτη: Το «ναι» στο ευρωψηφοδέλτιο ειπώθηκε γιατί δεν υπήρχε πια η εκπομπή στον αέρα

Ελεονώρα Μελέτη: Το «ναι» στο ευρωψηφοδέλτιο ειπώθηκε γιατί δεν υπήρχε πια η εκπομπή στον αέρα

«Αν το Mega Καλημέρα έκανε 25% δεν θα είχε ολοκληρωθεί νωρίτερα», λέει η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ και τον Νίκο Γεωργιάδη, απάντησε για την πρόωρη ολοκλήρωση του «Mega Καλημέρα», αλλά και για την πρόταση για τις ευρωεκλογές.

Η απόφασή σου να πεις το «ναι» για το ευρωψηφοδέλτιο θα ήταν το ίδιο εύκολη αν η εκπομπή σου στο Mega έκανε 25%;

Αν έκανε 25% δεν θα είχε ολοκληρωθεί νωρίτερα, επομένως δεν θα είχε ανοίξει η πόρτα για να μου γίνει αυτή η πρόταση. Θεωρώ ότι κι εγώ μπορεί να μην ένιωθα καιρό πριν ότι θέλω να κλείσω τον κύκλο μου σε αυτό το είδος και ύφος εκπομπής αν η εκπομπή έκανε 25%, αλλά μάρτυρές μου οι άνθρωποι του Mega, από την αρχή της περσινής σεζόν είχα κάνει παντελώς ξεκάθαρη την πρόθεσή μου να είναι η τελευταία μου χρονιά σε αυτό που παρουσίαζα.

Το ίδιο ξεκάθαρα είχα εκφράσει την επιθυμία μου και γι’ αυτό με το οποίο ήθελα να καταπιαστώ τηλεοπτικά. Πριν από την πρόταση για την Ευρωβουλή, είχαμε δώσει τα χέρια με τον σταθμό ώστε να βρίσκομαι στον προγραμματισμό του επόμενου έτους και οι συζητήσεις αφορούσαν δύο τηλεοπτικά αντικείμενα σε διαφορετική ζώνη και χαρακτήρα.

Το «ναι» στο ευρωψηφοδέλτιο ειπώθηκε γιατί δεν υπήρχε πια η εκπομπή στον αέρα και η πρόταση ήταν πολύ τιμητική. Όφειλα, στον εαυτό μου τουλάχιστον, να κάνω την προσπάθειά μου, γνωρίζοντας ότι αν το αποτέλεσμα είναι θετικό δεν θα επηρεάσει καθόλου τα τηλεοπτικά δεδομένα. Δεν κόπηκε η εκπομπή επειδή μου έγινε πρόταση. Η πρόταση μου έγινε στο παρά πέντε ακριβώς επειδή αποδεσμεύτηκα τηλεοπτικά.

Άρα, έτσι απαντάς και σε μια φήμη που κυκλοφορούσε και σε ήθελε να γνωρίζεις για την υποψηφιότητά σου ήδη από την περίοδο των γιορτών.

Η πρόταση μου έγινε 9 Απριλίου και έγινε γνωστό δύο μέρες μερά. Μέχρι τότε δεν είχε γραφτεί το παραμικρό. Δεν γίνεται μέχρι τότε να είχαν γίνει ραντεβού και συναντήσεις και να μη με είχε δει ένα μάτι.

Μπορεί να είχε γίνει μια πρώτη προσέγγιση νωρίτερα.

Η πρώτη προσέγγιση έγινε στις 8 Απριλίου καθώς ετοιμαζόμουν να παρουσιάσω μια εκδήλωση σχετικά με τις γυναίκες. Τότε κλείστηκε ραντεβού για την επόμενη μέρα.

Media Τελευταίες ειδήσεις