Παρασκευή, 5 Ιουλ.
23oC Αθήνα

Έλντα Πανοπούλου: Δεν είμαι σε θέση να ευτελίσω δημόσια κανέναν, είναι ένας φαύλος κύκλος

Έλντα Πανοπούλου: Δεν είμαι σε θέση να ευτελίσω δημόσια κανέναν, είναι ένας φαύλος κύκλος
Φωτογραφία NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

«Κανείς δεν βγαίνει κι είναι αλώβητος από την κριτική», είπε η Έλντα Πανοπούλου.

Στο Secret των Παραπολιτικών και στην Σπυριδούλα Τριάντου παραχώρησε συνέντευξη η Έλντα Πανοπούλου, όπου μίλησε για τις ψυχαγωγικές εκπομπές του σήμερα και όσα δεν της αρέσουν.

«Παλιά ήταν αλλιώς. Νιώθαμε ευγνωμοσύνη για τους καλεσμένους, υποδεχόμασταν τον κόσμο και του λέγαμε κι ευχαριστώ.

Ο νους μας δεν ήταν πότε θα φύγουν για να αρχίσουμε να κουτσομπολεύουμε, όπως γίνεται τώρα. Δεν έχω μάθει να το κάνω. Το κάνω με τους φίλους μου.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ευτελίζω δημοσίως ένα πρόσωπο. Δεν είμαι σε θέση να ευτελίσω δημόσια κανέναν. Εγώ είμαι η πρώτη που μπορώ να υποστώ δημόσια ευτελισμό. Πώς θα το κάνω σε κάποιον άλλον;» αναρωτήθηκε η Έλντα Πανοπούλου.

«Κανείς δεν βγαίνει κι είναι αλώβητος από την κριτική, άρα αυτό είναι ένας φαύλος κύκλος, μία πολύ κακιά και βρώμικη αλυσίδα, που δεν έχει τελειωμό.

Αν ξεκινήσω να θάβω εγώ εσένα, το επόμενο είναι να θάψεις εσύ εμένα. Εγώ θεωρώ πως, όταν κάποιος σου κάνει την τιμή να έρθει να σου μιλήσει, πρέπει να το σεβαστείς.

Να σχολιάσουμε έναν άνθρωπο που βγαίνει σε μία σκηνή και με την εικόνα και τα λόγια του θίγει και προσβάλει το κοινό, αυτό να το σχολιάσουμε, όχι την προσωπική του ζωή» κατέληξε η Έλντα Πανοπούλου.

Media Τελευταίες ειδήσεις