Site icon NewsIT

Επίσημα η Λαμπίρη απέναντι από Παπαδάκη… με στόχο την Τσιμτσιλή

21.08.2014 | 15:29
Επίσημα η Λαμπίρη απέναντι από Παπαδάκη… με στόχο την Τσιμτσιλή

Ήταν γνωστό, αλλά τώρα γίνεται και με επίσημο τρόπο.

Όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα, η Χριστίνα Λαμπίρη, μετά από όσα… τράβηξε στον ΣΚΑΪ, αποφάσισε την επόμενη σεζόν να βρει πιο… φιλόξενη τηλεοπτική στέγη. Κι αυτή δεν είναι άλλη από το Ε, που με ανακοίνωσή του σήμερα επισημοποιεί ότι

“Η Χριστίνα Λαμπίρη έρχεται στο Ε!

Η Χριστίνα Λαμπίρη, που ξέρει όπως λίγοι την τηλεόραση, έρχεται να προσθέσει τη δική της προσωπικότητα στην οικογένεια του Ε!

Η μαχητική δημοσιογράφος, από τη νέα σεζόν θα είναι κοντά στους τηλεθεατές αποκλειστικά από τη συχνότητα του Ε, ενισχύοντας με την εμπειρία της δυναμικά το νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Η οικογένεια του Ε υποδέχεται τη Χριστίνα με μεγάλη χαρά και με κοινό όραμα όλων, η επιτυχία να είναι μόνο η αρχή|!”.

Βέβαια, αν και η επίσημη ανακοίνωση δεν αναφέρει τι θα κάνει, εντούτοις όπως έχω αναφέρει στο κείμενο “Οριστικά η Χριστίνα Λαμπίρη στο Ε” θα παρουσιάζει μια καθημερινή εκπομπή που θα ξεκινά λίγο πριν τις 7 το πρωί και θα ολοκληρώνεται στις 10. Έτσι η δημοσιογράφος μέσα από τη συχνότητα του Ε θα δίνει καθημερινά τη μάχη της τηλεθέασης, απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους, όπως είναι ο Γιώργος Παπαδάκης στον ΑΝΤ1 που επί σειρά ετών σημειώνει τις υψηλότερες τηλεθεάσεις στη συγκεκριμένη ζώνη. Βέβαια στόχος του Ε είναι η Λαμπίρη να… χτυπήσει ιδιαίτερα την εκπομπή του ALPHA με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και για αυτό θα εντάξουν αρκετή life style θεματολογία στην καινούργια εκπομπή τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version