Site icon NewsIT

Επιστρέφει με το ελικόπτερο της «Lara Croft» και της «Mamma Mia»!

16.10.2013 | 11:05
Επιστρέφει με το ελικόπτερο της «Lara Croft» και της «Mamma Mia»!

Η τηλεόραση είναι… επικίνδυνη αποστολή και πολλοί είναι αυτοί που δεν έχουν καταφέρει να την φέρουν εις πέρας! Βέβαια, σε αρκετές περιπτώσεις οι «αποστολές» αυτές αποδεικνύονται επικίνδυνες… για τους τηλεθεατές, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης!

Πάντως η Σοφία Τσίπα επιστρέφει… δυναμικά στο τηλεοπτικό τοπίο, υποσχόμενη ότι και φέτος θα φέρει τον «Κόσμο… ανάποδα». Η εκπομπή ξεκινά και αυτή τη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, μόνο που φέτος θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 4 το μεσημέρι, ξεκινώντας να είναι στον τηλεοπτικό αέρα την Κυριακή 3 Νοεμβρίου.



Για το τρέιλερ μάλιστα της εκπομπής της η Σοφία Τσίπα πριν βρεθεί στον τηλεοπτικό αέρα βρέθηκε στον… αέρα επιστρατεύοντας το ελικόπτερο που είχαν γίνει τα γυρίσματα στη χώρα μας των κινηματογραφικών ταινιών «Mamma Mia» και «Lara Croft»!


Και μπορεί η Τσίπα να μην… τραγούδησε όπως η Μέριλ Στριπ, ούτε να έκανε τα… ακροβατικά της Αντζελίνα Τζολί, αλλά υπόσχεται ότι θα προσπαθήσει με χιούμορ, ενδιαφέροντες καλεσμένους και αρκετές ανατροπές να φέρει εις πέρας την «αποστολή» της και κάθε βδομάδα να φέρνει τον «Κόσμο… ανάποδα» μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version