Site icon NewsIT

Εριέττα Μανούρη: Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι το αν, δεν μετανιώνω για καμία από τις επιλογές μου

31.08.2024 | 21:47
Εριέττα Μανούρη: Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι το αν, δεν μετανιώνω για καμία από τις επιλογές μου

“Γενικώς πιστεύω πολύ στο “όλα για κάποιον λόγο γίνονται” εξηγεί, μεταξύ άλλων, η Εριέττα Μανούρη.

Τόσο στην προσωπική της ζωή, στην οποία αποκαλύπτει πως έχει τέσσερα χρόνια να απολαύσει διακοπές καλοκαιρινές, όσο και στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις εστίασε η Εριέττα Μανούρη στη νέα συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ.

“Η πρώτη μου δουλειά ήταν η παράσταση Closer στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, το 2019. Τα επόμενα χρόνια είχα την τύχη να συμμετάσχω σε αρκετές αξιόλογες και πετυχημένες σειρές. Ίσως ένα κομμάτι μεγαλύτερης αναγνωρισιμότητας να ήρθε με τη σειρά Αγγελική και στη συνέχεια με τον Σασμό – και τα δύο από τον Alpha” τόνισε αρχικά η γοητευτική πρωταγωνίστρια. “Φέτος τον χειμώνα θα συμμετάσχω στην παράσταση Linda, σε σκηνοθεσία της Ελένης Σκότη, στο Θέατρο Επί Κολωνώ, και τηλεοπτικά στη σειρά Ο τιμωρός στον Alpha”.

“Γενικώς πιστεύω πολύ στο “όλα για κάποιον λόγο γίνονται”. Όχι με τη μοιρολατρική έννοια, αλλά με την πίστη ότι ενστικτωδώς ξέρουμε τη σωστή επιλογή. Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι το “αν”. Κοιτάζοντας πίσω, δεν μετανιώνω για καμία από τις επιλογές μου. Είμαι χαρούμενη για όλες τις συνεργασίες μου” πρόσθεσε, ακόμα, η Εριέττα Μανούρη.

“Το “τίμημα” μου φαίνεται βαριά λέξη για πράγματα που αγαπώ. Θα πω απλώς ότι είχα να κάνω διακοπές τέσσερα χρόνια”.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version