Site icon NewsIT

Έρωτας Φυγάς – επόμενο επεισόδιο: Η Ευγενία προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της

20.09.2023 | 18:44
Έρωτας Φυγάς – επόμενο επεισόδιο: Η Ευγενία προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της

Τι θα δούμε απόψε (20.09.2023) στο νέο επεισόδιο της σειράς «Έρωτας Φυγάς».

Έρωτας Φυγάς – επεισόδιο 5

Η δίκη της Αλεξάνδρας έχει απρόοπτη εξέλιξη κι έτσι αναγκαστικά διακόπτεται.

Στη συνέχεια, ο Μάρκος και ο Ιάσονας βρίσκονται στο κρατητήριο, ενώ η επιστροφή της Αλεξάνδρας στο κελί, της επιφυλάσσει ένα δυσάρεστο νέο.

Η Νότα ζει έναν εφιάλτη διότι βρίσκει την Ευγενία μέσα σε μια λίμνη αίματος και με την βοήθεια της Παναγιώτας παλεύει να την κρατήσει ζωντανή.

Θα τα καταφέρει η Νότα ή η ανιψιά της θα ξεψυχήσει πάνω στα χέρια της;

 

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου στις 20.00, επεισόδιο 6

Ο Μάρκος και ο Ιάσονας βγαίνουν από το κρατητήριο και ο Στέφανος βρίσκει την Αλεξάνδρα ζητώντας της να αφήσει τον Μάρκο μια για πάντα. Η Μαργέτα πηγαίνει στη δίκη και καταθέτει υπερασπιζόμενη την Αλεξάνδρα, αφήνοντας πρόεδρο, εισαγγελέα, ακροατήριο άφωνους… και τον Ιάσονα πιο οργισμένο από ποτέ…

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 20.00, επεισόδιο 7

Η Αλεξάνδρα, στη δίκη της, καλύπτει τον Μάρκο γιατί κατηγορείται ως συνεργός της, αλλά είναι παραιτημένη απ’ όλα. Η Μαργέτα φέρνει τα παιδιά στο επισκεπτήριο, να τα δει η Αλεξάνδρα. Ο Ιάσονας το μαθαίνει κι έξαλλος παίρνει τα παιδιά και φεύγουν απ’ το σπίτι. Μετά την καταγγελία για χρηματισμό της Νάντιας, εντοπίζονται χρήματα σπίτι της, κι εκείνη τίθεται σε διαθεσιμότητα.

Ο Μιχάλης είναι σίγουρος πως είναι σχέδιο της Ελπίδας. Επιπλέον, η Αλεξάνδρα ζητά απ’ τον Μάρκο να την ξεχάσει κι εκείνος σκοπεύει να το σεβαστεί… Η Ευγενία παίρνει εξιτήριο, αλλά έχει ακόμα σκέψεις αυτοκτονίας. Η Βάσω, έντρομη, λέει στη Μαργέτα ότι νομίζει πως η Αθηνά πέθανε…

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version