Site icon NewsIT

Έρωτας φυγάς – επόμενο επεισόδιο: Ο Στέφανος κάνει μια πρόταση στη Μαργέτα που την περίμεναν πολύ καιρό

26.10.2023 | 21:26
Έρωτας φυγάς – επόμενο επεισόδιο: Ο Στέφανος κάνει μια πρόταση στη Μαργέτα που την περίμεναν πολύ καιρό

Ο Έρωτας Φυγάς έρχεται καθημερινά στο OPEN. Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023.

Όλοι ξαφνιάζονται όταν μαθαίνουν τον υπεράνω υποψίας ηθικό αυτουργό.

Έρωτας φυγάς: 27 Οκτωβρίου 2023 στις 20:00

Όσο ο Στέφανος αγωνιά για την τύχη του ανιψιού του, ο Φάνης φέρνει έναν από τους οικοπεδοφάγους αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη. Εκείνος, ομολογεί και αποκαλύπτει ποιος είναι ο εγκέφαλος και γιατί προσπαθούν να αρπάξουν τη γη από το Κιάρι.

Όλοι ξαφνιάζονται όταν μαθαίνουν τον υπεράνω υποψίας ηθικό αυτουργό. Ο Ιάσονας, κάνει το επόμενο βήμα για να βγάλει τη Μαργέτα από τη μέση. Με τη βοήθεια της επιστήμης και παρουσία μαρτύρων, βάζει μπροστά το ύπουλο σχέδιο του.

Η Άννα ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει για τον Νικόλα και το πόσο υπέφερε όσο εκείνη ήταν στο νοσοκομείο. Ο Στέφανος, κάνει επιτέλους μια πρόταση στη Μαργέτα που και οι δύο την περίμεναν πολύ καιρό.

Πρωταγωνιστούν: Πέμυ Ζούνη, Σταύρος Ζαλμάς, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Αλέκος Συσσοβίτης, Γεράσιμος Γεννατάς, Γιώργος Παπαγεωργίου, Μαρία Κωνσταντάκη, Κώστας Καζανάς, Αρετή Πασχάλη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Λιλή Τσεσματζόγλου, Γιολάντα Καλογεροπούλου, Γιώργος Σπανιάς, Ελευθερία Πάλλα, Χρύσα Κλούβα, Δένια Μιμερίνη, Ιωάννα Ζιάννη, Χάρης Μαυρουδής, Μαρία Καβουκίδου, Ζωή Ναλμπάντη, Τζίνη Παπαδοπούλου, Αλέξανδρος Δαβίλας, Ανδριάνα Σαράντη και η Άννα Ανδριανού. 

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης

Σεναριογράφος: Δημήτρης Αποστόλου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version