Site icon NewsIT

ΕΡΤ: Ο Απόστολος Μαγγηριάδης και επίσημα παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου 

07.08.2024 | 15:46
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI

Αλλαγή… φρουράς στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ. Ο Απόστολος Μαγγηριάδης παίρνει τη σκυτάλη από τον Γιώργο Κουβαρά.

Η ΕΡΤ ανακοίνωσε σήμερα (07.08.2024) το νέο πρόγραμμα των αναλυτικών δελτίων ειδήσεων του ΕΡΤNews, του 24ωρου ενημερωτικού καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης, το οποίο θα ισχύσει από τις αρχές Σεπτεμβρίου.

«Όλες οι ειδήσεις και οι εξελίξεις από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, επτά ημέρες την εβδομάδα, θα αναδεικνύονται μέσα από τα έξι αναλυτικά δελτία του ΕΡΤNEWS, στις 09:00, στις 12:00, στις 15:00, στις 18:00, στις 21:00 και στις 24:00, ενώ οι τηλεθεατές θα μπορούν να ενημερώνονται και συνοπτικά για ό,τι συμβαίνει εντός και εκτός συνόρων, πάντα από το ενημερωτικό τηλεοπτικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης.

Το αναλυτικό δελτίο στις 18:00, το οποίο θα δίνει το στίγμα της ημέρας και θα μεταδίδεται παράλληλα και από την ΕΡΤ1, θα παρουσιάζει από Δευτέρα έως Παρασκευή ο Απόστολος Μαγγηριάδης. Το Σαββατοκύριακο τη σκυτάλη στην παρουσίαση του δελτίου θα παίρνει ο Γιάννης Μούτσιος.

Από την ΕΡΤ1 –εκτός από το ΕΡTNEWS– θα μεταδίδεται και το δελτίο στις 12:00 το μεσημέρι, που θα παρουσιάζει καθημερινά η Μαρία Σιώζου και το Σαββατοκύριακο η Μαριάννα Πετράκη.

Το βραδινό αναλυτικό δελτίο στις 21:00, με όλη την ειδησεογραφία της ημέρας θα παρουσιάζει καθημερινά η Αντριάνα Παρασκευοπούλου και το Σαββατοκύριακο η Βούλα Μαλλά.

Το πρώτο αναλυτικό δελτίο της ημέρας θα μεταδίδεται στις 09:00, καθημερινά με την Αλεξάνδρα Δουβαρά και το Σαββατοκύριακο με τη Σοφία Κωνσταντινίδου.

Στις 15:00 θα μας ενημερώνει καθημερινά για όλες τις εξελίξεις η Χρύσα Παπασταύρου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, η Σμαράγδα Αγορογιάννη.

Το τελευταίο αναλυτικό δελτίο της ημέρας θα παρουσιάζει, στις 24:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή, η Χρύσα Ρουμελιώτη και κάθε Σάββατο και Κυριακή η Ελένη Χρονά», αναφέρει η ΕΡΤ.

Επίσης, ο Γιώργος Κουβαράς θα εξακολουθήσει να παρουσιάζει και να επιμελείται την εβδομαδιαία εκπομπή «Στο κέντρο».

Δύο ώρες κάθε εβδομάδα με συνεντεύξεις, αναλύσεις και σχολιασμούς για όλα τα θέματα της επικαιρότητας. Επίσης, σε ρόλο σχολιαστή, θα αναλύει και θα δίνει τις προεκτάσεις των σημαντικότερων ειδήσεων στα αναλυτικά δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ.

Θα συνεχίσουν, επίσης, οι εκπομπές «Επίλογος» και «ΕΡΤ Talks» που επιμελείται και παρουσιάζει ο Απόστολος Μαγγηριάδης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version