Κυριακή, 30 Ιουν.
31oC Αθήνα

Ετεοκλής Παύλου για Αλευρά – Καλούτα: Δεν μπορούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους, βλέπω ένα ύφος που δεν μου αρέσει

Ετεοκλής Παύλου για Αλευρά – Καλούτα: Δεν μπορούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους, βλέπω ένα ύφος που δεν μου αρέσει

“Δεν έχουν καταλάβει αυτοί οι άνθρωποι ότι δεν είναι ένας «άλλος τρόπος» αλλά ένας λάθος και ελλιπής τρόπος με κακό χιούμορ; Είναι λάθος η διαχείριση, το μεγαλώνουν παραπάνω” δήλωσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Ο Ετεοκλής Παύλου τοποθετήθηκε για τη μετάδοση που έκαναν ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα στην Eurovision, σημειώνοντας πως δεν παίρνουν την ευθύνη για τα λάθη τους.

«Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω. Βλέπω ότι δεν μπορούν να αναλάβουν τις ευθύνες τους σε κάποια πράγματα, βλέπω και ένα ύφος που δεν μου αρέσει.

Δεν έχουν καταλάβει αυτοί οι άνθρωποι ότι δεν είναι ένας «άλλος τρόπος» αλλά ένας λάθος και ελλιπής τρόπος με κακό χιούμορ; Είναι λάθος η διαχείριση, το μεγαλώνουν παραπάνω», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Έχω διαφορετική άποψη για τον καθένα, αν και οι δύο είναι πολύ ταλαντούχοι. Ο Ζερόμ προσπάθησε με λάθος τρόπο να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, με έβγαλε από τα ρούχα μου.

Νιώθω λίγο πιο επηρμένη τη στάση του», τόνισε η Μαίρη Αργυριάδου για το δίδυμο των σχολιαστών.

«Όταν ακούω τον Θανάση Αλευρά να λέει «δεν κρίνομαι για τη δουλειά μου»… δεν είναι δουλειά αυτό που έκανε; Δεν πληρώθηκαν για αυτό;

Είναι παρουσίαση, είναι δουλειά αλλά καταλαβαίνω ότι δεν το είδαν ως δουλειά», συμπλήρωσε στην τοποθέτησή του ο Ετεοκλής Παύλου.

Media Τελευταίες ειδήσεις