Πέμπτη, 18 Ιουλ.
38oC Αθήνα

Ετεοκλής Παύλου για Βασίλη Μπισμπίκη: Δεν με απασχολεί να ακούσω τίποτα άλλο από έναν άνθρωπο που λέει “παραλίγο να σηκώσω το χέρι μου”

Ετεοκλής Παύλου για Βασίλη Μπισμπίκη: Δεν με απασχολεί να ακούσω τίποτα άλλο από έναν άνθρωπο που λέει “παραλίγο να σηκώσω το χέρι μου”

«Δεν δικαιολόγησα και δεν θα δικαιολογήσω ποτέ δηλώσεις που παραπέμπουν σε νταηλίκι» δήλωσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Τη δυσαρέσκειά του εξέφρασε ο Ετεοκλής Παύλου για τις δηλώσεις που παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης το Σαββατοκύριακο και όσα είπε για την παρέμβαση των δημοσιογράφων στην κοινή τους πορεία με τη Δέσποινα Βανδή.

«Δεν πιστεύω ότι το άκουσα όλο αυτό, 2024. Επειδή χαρακτήρισε ως παρασιτικούς οργανισμούς κάποιους δημοσιογράφους και είπε ότι πολλές φορές έχει σηκώσει το τηλέφωνό του και έφτασε στο σημείο να θέλει να σηκώσει και το χέρι του, αλλά δεν το έκανε. 

Εγώ δε μπορώ να βρω δικαιολογία σε αυτό. Εγώ έχω πρόβλημα με συγκεκριμένα πράγματα. Δεν μπορώ τους νταήδες. Δεν μπορώ αυτό το πράγμα, ότι παραλίγο να σηκώσω το χέρι μου.

Αυτό το πράγμα για μένα επισκίασε όλες τις δηλώσεις. Δεν με απασχολεί να ακούσω τίποτα άλλο από έναν άνθρωπο που λέει παραλίγο να σηκώσω το χέρι μου. Δεν ήταν απλά ατυχής δήλωση.

  

Ό,τι και να ήθελε να πει, ο τρόπος που το είπε…» είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου και συνέχισε:

«Είπε ότι ήταν ένα πράγμα που δε θα ήθελε να ξαναζήσει, και για μένα είναι ένα πράγμα που δε θα ήθελα να ξανακούσω. Δεν δικαιολόγησα και δεν θα δικαιολογήσω ποτέ δηλώσεις που παραπέμπουν σε νταηλίκι».

Media Τελευταίες ειδήσεις