Παρασκευή, 16 Αυγ.
36oC Αθήνα

Ετεοκλής Παύλου: Η εξομολόγηση για τη μέρα που του άλλαξε τη ζωή

Ετεοκλής Παύλου: Η εξομολόγηση για τη μέρα που του άλλαξε τη ζωή

Ιδιαίτερη είναι η 13η Οκτωβρίου, για τον Ετεοκλή Παύλου, καθώς συμπληρώνονται 10 χρόνια από την ημέρα του ατυχήματος που τον σημάδεψε: τη μέρα που έχασε το πόδι του.

«Είναι μία ιδιαίτερη μέρα για μένα σήμερα κι έχω την ανάγκη να το πω. Σήμερα είναι δέκα χρόνια από το ατύχημα που είχα και μου άλλαξε τη ζωή, 13 Οκτωβρίου 2013…», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου απάντησε: «Αλήθεια λες καρδούλα μου; Παιδιά, δεν το ήξερα. Δεν μου είπες τίποτα».

«Δεν την έχω ως μία μέρα που θέλω να τη θυμάμαι πάντα, αλλά πολλές φορές είναι από αυτά που βγαίνουν από μόνα τους. Θέλω να πω κάτι στον κόσμο, να μην αφήνετε τη ζωή σας να περνάει, γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται από το ένα λεπτό στο άλλο, αλλά ζήστε τη ζωή σας για όλους αυτούς που δεν μπορούν να τη ζήσουν.

Και γιατί η χειρότερή σας μέρα, για κάποιους είναι όνειρο ζωής. Αυτό μην το ξεχάσετε ποτέ! Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι από εκείνη τη στιγμή και μετά θα πάλευα και θα έδινα το μεγαλύτερο αγώνα της ζωής μου για να φτάσω στο μηδέν, για να κάνω τα αυτονόητα.

 

Έδωσα έναν αγώνα τεράστιο για να μπορέσω να κάνω αυτά που θεωρούσα δεδομένα μέχρι εκείνη τη μέρα. Και σήμερα είμαστε εδώ», είπε στη συνέχεια ο ίδιος, με την Ελένη Χατζίδου να του δίνει ένα τρυφερό φιλί.

Media Τελευταίες ειδήσεις