Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Ετεοκλής Παύλου: Με προβληματίζει η αλλαγή στα πλάνα του καναλιού, δεν έχει να κάνει με την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα

Ετεοκλής Παύλου: Με προβληματίζει η αλλαγή στα πλάνα του καναλιού, δεν έχει να κάνει με την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα

“Σίγουρα το κανάλι αποφασίζει κι ο αέρας είναι του καναλιού κι είναι επιχειρήσεις, αλλά κάπου στον εκάστοτε εργαζόμενο δεν μπορείς με ένα έτσι -που τον έχει φέρει με μία μετεγγραφή- να του λες αλλάζω τα πλάνα μου τελείως. Κάπου πρέπει να μπει κι ένα όριο” δήλωσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Παναγιώτη Χατζηδάκη στο Breakfast@star για τη Μπέττυ Μαγγίρα, ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε πως τον προβληματίζει πως ο ΑΝΤ1 άλλαξε τόσο γρήγορα πλάνα για την εκπομπή της παρουσιάστριας και πήρε την απόφαση να ολοκληρώσει το I Love Σου Κου και να μη δώσει στην εκπομπή το πράσινο φως για τη νέα χρονιά.

“Μας φαίνεται πρόωρο το τέλος, αλλά δεν είναι πρόωρο. Όλοι κατά λάθος λέμε πρόωρο γιατί όλοι πιστεύαμε ότι αυτή η εκπομπή θα πάει δεύτερη χρονιά. Απογοητευτήκαμε εμείς, δεν θα απογοητευτεί η Μπέττυ Μαγγίρα;” ανέφερε αρχικά η Λιλή Πυράκη.

“Εμένα ούτε το δεύτερη ευκαιρία δεν μου αρέσει και δεν θεωρώ ότι δεν πήγε καλά και χρειάζεται μία δεύτερη ευκαιρία. Εγώ δεν έχω καταλάβει πως γίνεται να αλλάζει τόσο πολύ και τόσο γρήγορα.

Αυτό που με έχει προβληματίσει είναι, επειδή δεν έχει να κάνει με την εκπομπή της Μπέττυς αν έχει πάει καλά ή όχι, είναι η αλλαγή πλεύσης. Το κανάλι είπε ότι από εκεί που ήθελα αυτό, ήθελα κάτι άλλο.

Εγώ θα το πω για αυτό που λέει (σ.σ. ο Παναγιώτης Χατζηδάκης) ότι αυτή τη δουλειά κάνουμε και πρέπει να το περιμένουμε ότι κάπου δεν πρέπει να τα περιμένουμε όλα.

Σίγουρα το κανάλι αποφασίζει κι ο αέρας είναι του καναλιού κι είναι επιχειρήσεις, αλλά κάπου στον εκάστοτε εργαζόμενο δεν μπορείς με ένα έτσι -που τον έχει φέρει με μία μετεγγραφή- να του λες αλλάζω τα πλάνα μου τελείως. Κάπου πρέπει να μπει κι ένα όριο” δήλωσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Media Τελευταίες ειδήσεις