Τρίτη, 15 Οκτ.
25oC Αθήνα

Ετεοκλής Παύλου: «Ο Χρήστος Μάστορας είναι Βορειοηπειρώτης, δεν είναι από την Αλβανία»

Ετεοκλής Παύλου: «Ο Χρήστος Μάστορας είναι Βορειοηπειρώτης, δεν είναι από την Αλβανία»

Ο Χρήστος Μάστορας διανύει μια από τις καλύτερες φάσεις της επαγγελματικής του πορείας. Ο Ετεοκλής Παύλου, στάθηκε στα όσα ακούστηκαν για την καταγωγή του τραγουδιστή.

Μετά τα σχόλια της Σούπερ Κικής για τον Χρήστο Μάστορα και την καταγωγή του, ακολούθησε πληθώρα αντιδράσεων. Το θέμα συζητήθηκε το πρωί της Τρίτης 15 Οκτωβρίου του 2024 και στο Breakfast@Star, με τον Ετεοκλή Παύλου να κάνει μία τοποθέτηση για τον τραγουδιστή.

Ο Ετεοκλής Παύλου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Θέλω να κάνω κάτι ξεκάθαρο όσον αφορά στην καταγωγή του Χρήστου Μάστορα. Ο άνθρωπος είναι Βορειοηπειρώτης, δεν είναι από την Αλβανία. Όχι ότι παίζει κάποιον ρόλο. Από όπου κι αν ήταν, απλά για να λέμε τα πράγματα με την αλήθεια τους, απλά επειδή σχολιάζεται το θέμα, θέλω να το κάνουμε ξεκάθαρο».

«Εγώ προσβλήθηκα. Το άκουσα και δεν πίστευα στα αυτιά μου ότι μπορεί να ειπωθεί κάτι τέτοιο. Κατάλαβα ότι πάει να το κάνει χιουμοριστικά, αλλά σε κάποια πράγματα δεν χωρά χιούμορ» είπε με τη σειρά της η Ελένη Χατζίδου.

Ο Χρήστος Μάστορας κατάγεται από το μειονοτικό χωριό Βοδίνο, ένα από τα ελληνοκατοικούμενα βορειοηπειρωτικά χωριά της Αλβανίας και ήρθε στην Ελλάδα με τους γονείς του σε ηλικία 3,5 ετών.

Η οικογένεια του εγκαταστάθηκε στο Κουκάκι, όπου ο ίδιος πήγε σχολείο, αλλά και έκανε τα πρώτα του μουσικά βήματα. Στο Δημοτικό δημιούργησε με δύο φίλους του ένα γκρουπ, γράφοντας και ερμηνεύοντας στίχους πάνω στους έτοιμους ρυθμούς ενός αρμόνιου του πατέρα του. Παράλληλα, ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας.

Ο Μάιος του 2008 στάθηκε κομβικός στη ζωή του, καθώς δημιουργήθηκε το συγκρότημα MΕΛΙSSES που εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της ελληνικής δισκογραφίας

Media Τελευταίες ειδήσεις