Παρασκευή, 16 Αυγ.
32oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ετοιμαστείτε για τις «Χρυσές Σφαίρες»

Ετοιμαστείτε για τις «Χρυσές Σφαίρες»

Θέλετε να βρεθείτε πρώτη θέση στο Beverly Hilton του Λος Άντζελες και να παρακολουθήσετε από την πρώτη σειρά την τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών;

Ε, δεν έχετε παρά να ξενυχτήσετε και να παρακολουθήσετε ζωντανά την 73η τελετή απονομής των σπουδαίων κινηματογραφικών και τηλεοπτικών βραβείων. Στις 2 τα ξημερώματα λοιπόν, της Κυριακής 10 Ιανουαρίου, το Novacinema 1 και Novacinema 1 HD θα μεταδώσει αποκλειστικά για τη χώρα μας όσα γίνονται στο Χόλιγουντ με οικοδεσπότη τον εκκεντρικό Βρετανό κωμικό Ρίκι Ζερβέ, ο οποίος επιστρέφει στην σκηνή των Χρυσών Σφαιρών μετά από απουσία 2 ετών.

 

 

Οι ζωντανές μεταδόσεις των Χρυσών Σφαιρών θα ξεκινήσουν από το κανάλι Ε!, που θα βρεθεί στο κόκκινο χαλί από τη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα, της Κυριακής 10 Ιανουαρίου, για να υποδεχθεί τους αγαπημένους σταρ του Χόλυγουντ κατά την άφιξή τους στα κινηματογραφικά βραβεία, με πλούσιο ρεπορτάζ και συνεντεύξεις. Σχόλια και κριτικές για τις στιλιστικές εμφανίσεις των σταρ θα παρουσιαστούν στην εκπομπή «Fashion Police», την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, στις 22:00.

Με αφορμή τη μετάδοση της 73ης τελετής απονομής των Βραβείων Χρυσών Σφαιρών, τα κανάλια Novacinema 2 και Novacinema 2 HD θα παρουσιάσουν την Κυριακή 10 Ιανουαρίου, ένα κινηματογραφικό αφιέρωμα με τις ταινίες που ξεχώρισαν στα περσινά βραβεία στην κατηγορία Α’ και Β’ γυναικείου ρόλου. Το αφιέρωμα αρχίζει με την ταινία «Cake» με την Τζένιφερ Άνιστον, υποψήφια για Ά γυναικείο ρόλο, (20:10), ενώ ακολουθούν οι ταινίες «Στα χρόνια της βίας» με την Τζέσικα Τσάστεϊν, υποψήφια για Β’ γυναικείο ρόλο, (22:00) και «Μεγάλα μάτια» με την Έϊμι Άνταμς, βραβείο Ά γυναικείου ρόλου (00:10).

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι τα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά Βραβεία Χρυσές Σφαίρες θεωρούνται «προάγγελοι των Όσκαρ» και δίνονται από την Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ, ενώ κάθε χρόνο την παρακολουθούν εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλον τον κόσμο. Έτσι και φέτος οι έλληνες τηλεθεατές, αποκλειστικά μέσα από τη συνδρομητική πλατφόρμα της NOVA θα παρακολουθήσουν ζωντανά την τελετή, ενώ τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, στις 20:30, θα προβληθεί και σε μαγνητοσκόπηση με ελληνικούς υποτίτλους.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε