Site icon NewsIT

Ετοιμάζεται να πει… τον καφέ!

07.09.2016 | 13:02
Ετοιμάζεται να πει… τον καφέ!

Στο τελικό… ψήσιμο είναι ο καφές ελπίζοντας ότι θα τον πιει παρέα με τους τηλεθεατές και όχι μόνο… με την παρέα της.

«Φτιάξε καφέ να στα πω» είναι ο τίτλος της καινούργιας καθημερινής εκπομπής που θα βγάλει το EPSILON με την Κατερίνα Καινούργιου… στο σερβίρισμα. Το αν οι τηλεθεατές ανταποκριθούν και τον πιουν παρέα… θα φανεί στις μετρήσεις τηλεθέασης!
Πάντως η ομάδα της εκπομπής ολοκληρώθηκε και έτσι αν όλα πάνε καλά και ετοιμαστεί και το σκηνικό τότε την ερχόμενη Δευτέρα η Καινούργιου θα καλημερίσει τους τηλεθεατές παρέα με τους Τζωρτζέλα Κόσιαβα, Ανθή Βούλγαρη, Μαρίνο Βυθούλκα, Ειρήνη Γκανιάτσου, αλλά και τον ηθοποιό Βασίλη Λέμπερο που κάνει το… ντεμπούτο του σε πάνελ εκπομπής. Προχθές μάλιστα γυρίστηκε και το τρέιλερ της εκπομπής με την… κεντρικιά παρουσιάστρια να «συλλαμβάνεται» από τον Βασίλη Λέμπερο που σε ρόλο αστυνομικού της ζητούσε την άδεια, ως… χαριτωμενιά για το ότι ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON δεν έχει πάρει τηλεοπτική άδεια.

Με τον έως τώρα προγραμματισμό του σταθμού η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να σου πω» πρόκειται να κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και η Κατερίνα Καινούργιου να σερβίρει… την εκπομπή της καθημερινά από τις επτά έως τις 10 το πρωί…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version