Site icon NewsIT

Ετοιμάζουν… γάμο για τον Πέτρο Κωστόπουλο

06.09.2013 | 20:05
ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

 Ντόρο προσπάθησαν να κάνουν στο MEGA και να τραβήξουν λίγο τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους που τις τελευταίες μέρες φαίνεται πως έχουν στραφεί προς τον ΑΝΤ1.

 Έτσι παίζοντας ένα παιχνίδι του στιλ «μας πήρατε τόσους, σας παίρνουμε τον Κωστόπουλο» κυκλοφόρησαν σήμερα το δελτίο Τύπου επισημοποιώντας τον ως παρουσιαστή στην πρωινή ψυχαγωγική τους ζώνη και κερδίζοντας μέρος της δημοσιότητας, αφού τα σχόλια είναι πάμπολλα.

Στη λογική λοιπόν «ντόρος να γίνεται για να φανούμε κι εμείς» από το κανάλι της Μεσογείων κυκλοφόρησαν εσπευσμένα ένα δελτίο Τύπου, ενώ τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσει ένα ακόμα που θα αφορά το… γάμο του Κωστόπουλου με την τηλεοπτική παρτενέρ του.

Τα στελέχη του MEGA έχουν αποφασίσει πως δίπλα από τον Κωστόπουλο θα είναι μία γυναίκα παρουσιάστρια, ένα βήμα πριν από τους «μαζί», δηλαδή τους Δημήτρη Ουγγαρέζο, Βίκυ Παγιατάκη, Άκη Πετρετζίκη και Άρη Καβατζίκη.

Το όνομά της θα ανακοινωθεί την επόμενη βδομάδα ώστε να συνεχιστεί να υπάρχει και δημοσιότητα για το τι γίνεται στο MEGA.

Το μόνο που απομένει είναι η παρουσιάστρια να συμφωνήσει ώστε να κυκλοφορήσει και το επίσημο δελτίο Τύπου που θα την «παντρεύει» με τον Πέτρο Κωστόπουλο ως τηλεοπτικό ζευγάρι. Το ερώτημα είναι πέρα από τη μάχη των δελτίων Τύπων και των εντυπώσεων, τι θα γίνει στη μάχη της τηλεθέασης και σίγουρα για αυτή θα πρέπει στο κανάλι της Μεσογείων να κάνουν πιο προσεχτική δουλειά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ MEDIA TOY NEWSIT

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version