Ο λόγος για το EPSILON που αποφάσισαν να βγάλουν τα σαββατοκύριακα στον αέρα μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων… πριν τους υπόλοιπους τηλεοπτικούς σταθμούς. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου το Σάββατο 7 Ιανουαρίου, στις 12:30, θα κάνει πρεμιέρα το ωριαίο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με παρουσιάστρια τη Φαίη Μαυραγάνη. Σύμφωνα όμως με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του σταθμού δεν σκοπεύουν να βγάζουν μεσημεριανό δελτίο μόνο τα σαββατοκύριακα αλλά στα άμεσα σχέδιά τους είναι να μεταδίδεται όλες τις μέρες της βδομάδας. Προς το παρόν αναζητείται το πρόσωπο που θα παρουσιάζει το καθημερινό δελτίο ειδήσεων που θα μεταδίδεται κι αυτό στις 12:30, αλλά στόχος τους είναι να βγει στον αέρα στις αρχές Φεβρουαρίου. Τέλος, αξίζει να σημειώσω ότι δεν αποκλείεται η απόφαση αυτή του EPSILON να προκαλέσει αλλαγές και σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς και να «μετακομίσουν» κι αυτοί νωρίτερα τα μεσημεριανά δελτία τους…!
Ετοιμάζουν μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων
Αλλαγή στον προγραμματισμό τους και μάλιστα τάχιστα, ποντάροντας στην ενημέρωση για να… χτυπήσουν τους αντιπάλους τους διεκδικώντας τους τηλεθεατές στη συχνότητά τους. Η αλλαγή θα γίνει αρχικά το σαββατοκύριακο ενώ αναζητείται το πρόσωπο που θα πάρει το «τιμόνι» του δελτίου τις υπόλοιπες μέρες της βδομάδας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Τι θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας
«Λόγω του φόρτου εργασίας, και του τρόπου ζωής μου και του παιδιού μου, δεν έχω προλάβει να δω ούτε ένα λεπτό το The Reunion»
Ήμουν τυχερός που υπήρχαν γύρω μου άνθρωποι που μπορούσα να συζητήσω και να με βοηθούν να τα βγάλω από μέσα μου όλα αυτά», αποκάλυψε ο Αντρέας Γεωργίου
«Θα ήθελα να είμαστε πιο ενωμένες και να δέχεται η μία την άλλη», σχολίασε η Μαίρη Συνατσάκη.
Η Μαίρη Συνατσάκη, σε σημερινές (31.03.2025)...
«Στον σύντροφό μου αναγνώρισα την τρυφερή μου πλευρά, είναι σημαντικό πώς ‘ακουμπάς’ στον άλλον, ήταν αυτό που μου έλειπε»
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε τρεις μοναδικές συνεντεύξεις με την ηθοποιό, την αθλητικογράφο και τον πετυχημένο TikToker
«Για να μάθουμε τι συνέβη, μόνο ένας τρόπος υπάρχει»
«Βλέπουμε τα δημοσιεύματα, δεν έχω μιλήσει με το κανάλι για το καλοκαιρινό πρόγραμμα, ούτε για το μέλλον της εκπομπής» λέει η Δέσποινα Καμπούρη