Site icon NewsIT

Eurovision 2016: Η πρώτη πρόβα των Argo και τα φαβορί! [βίντεο]

03.05.2016 | 12:19
Eurovision 2016: Η πρώτη πρόβα των Argo και τα φαβορί! [βίντεο]

Οι Argo αναχώρησαν το πρωί της Κυριακής του Πάσχα για την Στοκχόλμη, όπου στις 10 Μαϊου θα δώσουν το παρών στον πρώτη ημιτελικό της Eurovision 2016. Το συγκρότημα έχει δεχτεί αρκετή κριτική, όπως άλλωστε και η ΕΡΤ για την συγκεκριμένη επιλογή, και πολλοί είναι αυτοί που δεν είναι καθόλου αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα.

Οι Argo, ωστόσο, έχουν απαντήσει σε αυτές τις κριτικές, ενώ λίγο πριν αναχωρήσουν μίλησαν στο περιοδικό «TV ΕΘΝΟΣ» και τον Αλέξη Μίχα και αναφέρθηκαν στις αποδόσεις των στοιχημάτων, τις οποίες θα διαψεύσουν.
«Δεν έχει ξανασυμβεί να μη φαίνονται οι τραγουδιστές στο βίντεο κλιπ –το θέλαμε εμείς για να δημιουργηθεί μια μυστηριώδης ατμόσφαιρα- όπως δεν έχει ξανασυμβεί να μην υπάρχει promo tour. Κρίνουν βάσει αυτών των δεδομένων. Ας δουν την απόδοσή μας πάνω στη σκηνή. Θα διαψευστούν τα στοιχήματα. Η απόδοσή μας θα είναι η απάντηση», είπε το μέλος του συγκροτήματος, Κώστας Τοπούζης.

Eurovision 2016: Στην τελική ευθεία

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί στο Globe Arena της Στοκχόλμης. Ο θεσμός επιστρέφει στην πρωτεύουσα της Σουηδίας και αυτή θα είναι η τρίτη φορά, έπειτα από τις διοργανώσεις του 1975 και του 2000. Η τελευταία φορά που η Σουηδία διοργάνωσε τον διαγωνισμό της Eurovision ήταν το 2013 στο Μάλμε, έπειτα από τη νίκη της Loreen με το τραγούδι “Euphoria” στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, το 2012. Η Eurovision θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά, μετά το 2000, στην “Globe Arena”, η οποία χτίστηκε το 1989 και η χωρητικότητά της είναι μεταξύ 14 και 16 χιλιάδων θέσεων. Τα δύο μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης είναι η Ρωσία και η Γαλλία. Όπως φαίνεται στις εταιρίες στοιχημάτων, οι δύο συγκεκριμένες χώρες αναμένεται να δώσουν σκληρή μάχη για τη νίκη στον φετινό διαγωνισμό.

Η πρώτη πρόβα

Την πρώτη τους πρόβα στη σκηνή του Globe Arena της Στοκχόλμη πραγματοποίησαν οι Argo, οι οποίοι θα δώσουν το παρών στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision, στις 10 Μαϊου, όπου και θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version