Site icon NewsIT

Eurovision 2017: Η Demy έκρυψε την πικρία της πίσω από ένα γλυκό χαμόγελο [vid]

14.05.2017 | 15:44
Eurovision 2017: Η Demy έκρυψε την πικρία της πίσω από ένα γλυκό χαμόγελο [vid]

Τη νίκη στο διαγωνισμό της Eurovision κατάφερε να φέρει για τη χώρα του ο Πορτογάλος Salvador Sobral ερμηνεύοντας το "Amar Pelos Dois" και κερδίζοντας την προτίμηση και των επιτροπών, αλλά και των τηλεθεατών.

Είναι η πρώτη φορά που η Πορτογαλία κερδίζει το διαγωνισμό τραγουδιού και όσοι βρέθηκαν στο Κίεβο δεν σταμάτησαν να γλεντούν, ευχαριστημένοι που το επόμενο “ραντεβού” της Eurovision θα γίνει στη χώρα τους.  Η Demy τραγουδώντας το “This is love” τoυ Δημήτρη Κοντόπουλου σε σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού βρέθηκε στη 19η θέση της κατάταξης.

Αμέσως μετά το πέρας του διαγωνισμού η Demy, ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Φωκάς Ευαγγελινός μίλησαν στους Έλληνες δημοσιογράφους και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις: για το αποτέλεσμα, τον Πορτογάλο νικητή, αλλά και για το αν θα θελήσει να πάει ξανά στο φεστιβάλ τραγουδιού ή το κεφάλαιο “Eurovision”… έκλεισε για αυτήν.

Όπως βλέπετε στο βίντεο του newsit.gr, η Demy δεν έκρυψε την πικρία και την απογοήτευση της για το αποτέλεσμα, ωστόσο όλα τα έκρυψε με έναν γλυκό τρόπο πίσω από το χαμόγελο της. 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version