Site icon NewsIT

Eurovision 2019: Η μάχη για τον τελικό, τα στοιχήματα και οι εκπλήξεις

14.05.2019 | 06:31
Eurovision 2019: Η μάχη για τον τελικό, τα στοιχήματα και οι εκπλήξεις

EUROVISION 2019 - Οι κριτικές επιτροπές "κλείδωσαν" τις ψηφοφορίες τους, και η μάχη στον ημιτελικό για την Κατερίνα Ντούσκα και την Τάμτα, έχει μοναδικό στόχο την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου.

Στην τελική ευθεία η συμμετοχή της Κατερίνας Ντούσκα και της Τάμτα στη Eurovision 2019, για την Ελλάδα και την Κύπρο αντίστοιχα. Το βράδυ της Δευτέρας πραγματοποιήθηκαν οι δεύτερες τελικές πρόβες του πρώτου ημιτελικού, που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τρίτης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη δεύτερη τελική πρόβα του ημιτελικού την παρακολούθησαν μέσα από κλειστό κύκλωμα οι Επιτροπές των χωρών που συμμετέχουν στη Eurovision 2019, αλλά και οι τρεις Επιτροπές των χωρών (Γαλλία, Ισπανία, Ισραήλ) που συμμετέχουν απευθείας στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Με τις εμφανίσεις αυτές στις δεύτερες τελικές πρόβες “κλείδωσαν” και οι ψηφοφορίες από τις κριτικές επιτροπές, αλλά τον τελικό λόγο τον έχουν πάντα οι τηλεθεατές, καθώς το τηλεοπτικό κοινό θα ψηφίσει σήμερα, Τρίτη 14 Μαΐου 2019, στον Πρώτο Ημιτελικό, τις χώρες που θέλει να διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου. Μετά το τέλος του ημιτελικού σήμερα, οι καλλιτέχνες των χωρών που θα προκριθούν θα δώσουν συνέντευξη Τύπου, ενώ θα κληρωθεί και η σειρά με την οποία θα εμφανιστούν στον Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου.

Κατερίνα Ντούσκα και Τάμτα θα δώσουν ασφαλώς τον καλύτερο εαυτό τους, ενώ τα στοιχήματα για την τελική κατάταξη των χωρών δίνουν και παίρνουν. Η ελληνική και η κυπριακή συμμετοχή, πάντως, φιγουράρουν στις πρώτες 10 θέσεις, αλλά όπως πάντα, τον τελικό λόγο τον έχει το τηλεοπτικό κοινό. Αξίζει να σημειωθεί πάντως, πως κάθε χρονιά ιδιαίτερο ρόλο παίζουν και οι… εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής, καθώς πολλές συμμετοχές κρατούν έναν… άσσο για την εμφάνιση στον μεγάλο τελικό.

Ραντεβού με την Κατερίνα Ντούσκα και την Τάμτα στον σημερινό ημιτελικό, και γιατί όχι, στον τελικό του Σαββάτου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version