Κυριακή, 7 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Eurovision 2019: Θρίλερ με τη δεύτερη πρόβα για Ντούσκα – Απρόοπτο με Τάμτα

Eurovision 2019: Θρίλερ με τη δεύτερη πρόβα για Ντούσκα – Απρόοπτο με Τάμτα

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για τη δεύτερη πρόβα της Κατερίνας Ντούσκα για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Δε φαντάζεστε τι έγινε στην πρόβα της Τάμτα.

Στην τελική ευθεία για τους δύο ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό της Eurovision 2019… Τα στοιχήματα μετά και τις πρώτες πρόβες για τις συμμετοχές της φετινής Eurovision δίνουν και παίρνουν, και μετά και τη δεύτερη πρόβα που έχουν πραγματοποιήσει αρκετές συμμετοχές, ήρθαν οι… ανατροπές. Απρόοπτα με τεχνικά προβλήματα, παραφωνίες, και… γκρίνιες είναι πλέον στην ημερήσια διάταξη, λίγες μόλις μέρες πριν τον πρώτο ημιτελικό της Τρίτης.

Η Κατερίνα Ντούσκα και η καλλιτεχνική της ομάδα είναι πανέτοιμοι και συνεχίζουν τις προετοιμασίες τους για τη δεύτερη πρόβα που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 10 Μαΐου 2019. Πρόκειται ασφαλώς για την πιο σημαντική πρόβα, καθώς θα την παρακολουθήσουν δημοσιογράφοι και κοινό.

«Χρησιμοποιούμε όλα τα φώτα που μας παρέχονται στη σκηνή με ένα πολύπλοκο σχεδιασμό και λεπτομέρειες πολύ καλά προγραμματισμένες, ώστε ο φωτισμός να υπηρετήσει το concept του τραγουδιού, την ιστορία πίσω από τους στίχους και να κερδίσει τους τηλεθεατές», λέει ο σχεδιαστής φωτισμών Περικλής Μαθιέλλης. Αξίζει να σημειωθεί ότι περισσότεροι από 200.000.000 τηλεθεατές θα απολαύσουν ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα στους δυο ημιτελικούς και στον τελικό, για το οποίο δουλεύουν και καλλιτεχνικές ομάδες εκτός σκηνής.

Να σημειωθεί μάλιστα ότι σύμφωνα με τον ηχολήπτη Γιάννη Λαμπρόπουλο, πολύ κοντά στο αποτέλεσμα της παραγωγής και σε αυτό που θέλει η Κατερίνα βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ελληνική ομάδα. «Μετά την πρώτη πρόβα έχουμε κάνει κάποιες μικρές διορθώσεις στο ηχητικό των φωνητικών και περιμένουμε να δούμε τώρα πως θα λειτουργήσουν στη δεύτερη πρόβα» υπογραμμίζει.

Χθες, Πέμπτη, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη πρόβα της Τάμτα για την Κύπρο, και δεν έλειψαν τα απρόοπτα. Σε τεχνικό πρόβλημα οφείλεται μία… παραφωνία στη δεύτερη πρόβα, αλλά σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν αυτοί που γνωρίζουν, η Τάμτα δεν ανησυχεί, ούτε το βάζει κάτω, καθώς η εμπειρία της όλα αυτά τα χρόνια θα της επιτρέψει να ξεπεράσει χωρίς κανένα πρόβλημα οποιαδήποτε ατυχία κι αν προκύψει στον ημιτελικό.Η Τάμτα εμφανίζεται στην σκηνή με μαύρο τζάκετ, μαύρες ψηλές μπότες και μαύρα γάντια. Στο δεύτερο ρεφρέν του τραγουδιού, οι χορευτές που την πλαισιώνουν βγάζουν το σακάκι της και εμφανίζεται ένα κοντό φόρεμα ασημί με κρυστάλλους. Οι έξι λευκές κολώνες που υπάρχουν στη σκηνή δημιουργούν ιδιαίτερο εφέ, ενώ τα γραφικά στη LED οθόνη είναι γραμμικά σχέδια σε χρώματα κόκκινο, άσπρο, ροζ.

Η αγωνία, καθώς πλησιάζουμε στον ημιτελικό που θα εμφανιστούν η Κατερίνα Ντούσκα και η Τάμτα, χτυπάνε κόκκινο…

Media Τελευταίες ειδήσεις