Site icon NewsIT

Εβελίνα Νικόλιζα: Το ποστάρισμα για το αντίο στην ομάδα του «Καλύτερα δε γίνεται»

08.07.2024 | 05:02
Εβελίνα Νικόλιζα: Το ποστάρισμα για το αντίο στην ομάδα του «Καλύτερα δε γίνεται»

2677094

Η Εβελίνα Νικόλιζα λέει το δικό της «αντίο» στους συνεργάτες της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται». Τόσο η ίδια όσο και ο Δημήτρης Πανόπουλος δεν θα είναι στο team της Ναταλίας Γερμανού την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Με την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» να έριξε αυλαία χθες (07.07.2024), η παρουσιάστρια θέλησε να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό, αλλά και τους δύο συνεργάτες της, την Εβελίνα Νικόλιζα και τον Δημήτρη Πανόπουλο, με τους οποίους δεν θα συνεχίσουν την επόμενη χρονιά.

«Εβελίνα, αυτά τα τέσσερα χρόνια που μοιραστήκαμε μου έδωσες χαρά ήσουν το γέλιο μου σε ζόρικες στιγμές. Είσαι από τα πιο καλά πλάσματα που υπάρχουν σε αυτόν τον πλανήτη σου εύχομαι ό,τι κι αν ξάνεις να μεταφέρεις την καλή σου ενέργεια», είπε η Ναταλία Γερμανού στην Εβελίνα Νικόλιζα.

Μετά το τέλος της εκπομπής όλοι οι συνεργάτες πήγαν για το καθιερωμένο τους φαγητό, όπως συμβαίνει στο φινάλε κάθε τηλεοπτικής σεζόν.

Η Εβελίνα Νικόλιζα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μία ομαδική φωτογραφία, αποχαιρετώντας τους συνεργάτες της στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version