Site icon NewsIT

Εβελίνα Παπούλια: Ζοριζόμουν όταν ο άλλος ήταν περίεργα επικριτικός ή παρεμβατικός

03.09.2024 | 20:21
Εβελίνα Παπούλια: Ζοριζόμουν όταν ο άλλος ήταν περίεργα επικριτικός ή παρεμβατικός

«Όταν ήμουν πολύ κουρασμένη, την εποχή των Δύο Ξένων, δεν αντιδρούσα πολύ θετικά», ομολογεί η Εβελίνα Παπούλια.

Στη σχέση που φροντίζει να διατηρεί με την αυστηρότητα και τα όρια αλλά και στις αντιδράσεις που είχε την περίοδο των Δύο Ξένων αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Εβελίνα Παπούλια στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» στην ΕΡΤ.

«Έχω διδάξει υποκριτική με πολύ σκληρό τρόπο. Δηλαδή αυστηρή, πολύ αυστηρή. Δεν δέχομαι να αργήσει κάποιος, ούτε τώρα, γιατί αυτό είναι θέμα τάξης πραγμάτων.

Από τη στιγμή που είμαι εγώ σαν δασκάλα μέσα στην αίθουσα, οφείλεις και εσύ να σεβαστείς και εμένα και τους υπόλοιπους που σε περιμένουν. Η αυστηρότητα έχει να κάνει με οριοθετημένες βάσεις, οι οποίες πρέπει να υπάρχουν στη ζωή μας», εξομολογήθηκε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

«Θεωρώ ότι τα όρια που μπορεί να βάλουμε, δεν είναι κάτι κακό. Σίγουρα δεν μας κάνουν πολύ ελκυστικούς και πολύ φιλικούς αλλά το όριο, όταν το αποδεχτεί ο άλλος, κάνει καλό και στον άλλον.

Αν δεν έχεις πειθαρχία, δεν έχεις και ελευθερία. Δεν είναι καθόλου αντικρουόμενα αυτά τα στοιχεία», συμπλήρωσε η πρωταγωνίστρια.

«Όταν ήμουν πολύ κουρασμένη, την εποχή των Δύο Ξένων, δεν αντιδρούσα πολύ θετικά στην προσέγγιση του κόσμου. Ήμουν πολύ απότομη.

Συνήθως το “μπράβο” και τα συγχαρητήρια τα χαίρεσαι και όταν ο άλλος είναι ζεστός μαζί σου, εγώ μπορεί να πιάσω και κουβέντα. Όταν όμως ο άλλος ήταν περίεργα επικριτικός ή παρεμβατικός, εκεί ζοριζόμουνα», αποκάλυψε η Εβελίνα Παπούλια.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version