Κυριακή, 1 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Ευγενία Μανωλίδου: «Για μένα ήταν αρκετή η τριετής πορεία μου στην τηλεόραση, ήταν τόσο όσο»

Ευγενία Μανωλίδου: «Για μένα ήταν αρκετή η τριετής πορεία μου στην τηλεόραση, ήταν τόσο όσο»

«Ήταν τόσο όσο… Δεν χρειαζόταν άλλο», είπε σε δηλώσεις της η Ευγενία Μανωλίδου αναφορικά με την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Την γνωστή μαέστρο συνάντησε η κάμερα του «Πρωινού» την Πέμπτη (13.06.2024), στο αεροδρόμιο όπου και θα ταξίδευε λίγη ώρα αργότερα για τις Βρυξέλλες. Όπως αποκάλυψε η Ευγενία Μανωλίδου θα βρεθεί στο Πανεπιστήμιο της Αμβέρσας για να δώσει μία ομιλία για τα αρχαία ελληνικά.

Συγκεκριμένα, η Ευγενία Μανωλίδου εξομολογήθηκε αρχικά πως: «Κάνουμε πια τόσο ωραία πράγματα με την Ελληνική Αγωγή και τα αρχαία ελληνικά, είναι τόσο ωραίος ο κόσμος αυτός. Ουδαμώς μου λείπει η τηλεόραση, ούτε μου λείπω εγώ από αυτήν».

Στην ερώτηση αν θα επέστρεφε είπε: «Είναι πολύ υποθετική η ερώτηση για το αν θα έκανα ξανά τηλεόραση εάν γύριζα τον χρόνο πίσω. Νιώθω ότι έχω μάθει πολλά από την σύντομη πορεία μου αυτών των τριών χρόνων. Ήταν αρκετό όμως για μένα, ήταν τόσο όσο».

Αναφορικά με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Στέφανο Κασσελάκη, η σύζυγος του υπουργού, Άδωνι Γεωργιάδη, είπε: «Δεν ασχολούμαι. Τον ξέρω και ακούω για αυτόν κατά καιρούς αλλά δεν ασχολούμαι αν κάτι δεν με ενδιαφέρει».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ευγενία Καραγιαννίδου (@manolidoue)

Η Ευγενία Μανωλίδου εκτός από καταξιωμένη μουσικός είχε αφήσει το στίγμα της στην ελληνική τηλεόραση, κυρίως ως παρουσιάστρια του «Mastechef» και της εκπομπής «Η στιγμή της Αλήθειας» αλλά και ως κριτής στο σόου «Ελλάδα έχεις Ταλέντο».

Σήμερα, είναι Υπεύθυνη Σπουδών στην Ελληνική Αγωγή, Σχολή Αρχαίων Ελληνικών.

Media Τελευταίες ειδήσεις